2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS

Τεύχος 15-16 (Δεκέμβριος 2006 - Ιανουάριος 2007)Άρθρα Τεύχους

O Tαλαντούχος Κύριος Προϊστάμενος
Δημοσίευση: 27-05-2007

Μια υπηρεσία δεν είναι ακέφαλη και γενικώς αναρμόδια για να μπορεί να κρύβεται ο οποιοσδήποτε πίσω από διαδικασίες και έγγραφα. Έχει προϊστάμενο που δια της υπογραφής του φέρνει ευθύνη για πράξεις και παραλείψεις.


Χριστούγεννα cut
Δημοσίευση: 27-05-2007

Υποκειμενικό πλάνο. Βλέπεις ένα μυωπικό τοπίο μπροστά σου, μα δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα. Zoom out. Βρίσκεσαι σε ένα παιδικό δωμάτιο. Ένα μωρό έχει ακουμπήσει τις μικρές του παλάμες και τη μύτη του πάνω στο αχνισμένο από την ανάσα του τζάμι.


Χριστίνα Kallas - εν αρχή ην το σενάριο
Δημοσίευση: 27-05-2007

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια το σενάριο αρχίζει να κατακτά σιγά-σιγά τη θέση που του αξίζει. Εχει εισαχθεί πλέον ως μάθημα στα πανεπιστήμια και στις ακαδημίες, ενώ παράλληλα όλα σχεδόν τα κρατικά, αλλά και τα λίγα ιδιωτικά ταμεία χρηματοδότησης των οπτικοακουστικών μέσων στην Ευρώπη, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, αφιερώνουν ένα τμήμα του προϋπολογισμού τους στη χρηματοδότηση σεναρίου.


Στράτος Στασινός
Δημοσίευση: 27-05-2007

Από το animation και το ντοκιμαντέρ στο fiction. Τί σας οδήγησε εκεί;
'Ολη μου τη ζωή βρίσκομαι σε μια διαρκή αναζήτηση ενδιαφερόντων, από τα πολύ μικρά μέχρι και τα μεγάλα.


Πάρκο...σουφλέ
Δημοσίευση: 28-05-2007

Eίναι κοινό μυστικό πως ο Αμβρακικός είναι ξέφραγο αμπέλι: όποιος θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει κυνηγά, ψαρεύει, ρυπαίνει, καταπατά. Η ΚΥΑ Σουφλιά έρχεται να θέσει σε λειτουργία έναν Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού που υπήρχε μόνο στα χαρτιά.


Στήλες
ΒΙΒΛΙΟ - Τεύχος: 15

Γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο ότι ο χειμώνας προοιωνίζεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων από πλευράς λογοτεχνικής παραγωγής και παρουσιάσαμε ορισμένα από τα μυθιστορήματα που βρίσκονταν ήδη στις προθήκες.
ΜΟΥΣΙΚΗ - Τεύχος: 15

Και το παραλήρημα μου με τις δισκογραφικές δεν έχει τέλος.
Η sub pop συνεχίζει να κλωτσάει αλύπητα τα αχαμνά του συστήματος που ονομάζεται mainstream και οι band of horses περνούν με άριστα τις εξετάσεις με ένα και μοναδικό στίχο τους hollywood is called your name.

Διακοσμήστε το Tower του PC σας με αυτές τις δύο μπλε λάμπες νέον και πρωτοτυπήστε!  Έχουν μήκος 31 εκ., παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό και είναι ιδανικές ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού...
Περισσότερες στήλες