2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS

Τεύχος 20 (Μάιος 2007)Άρθρα Τεύχους

Δαίμονας Έρωτας
Δημοσίευση: 12-05-2007

Ο έρωτας, λέει ο Καζανόβα, είναι ένα είδος μανίας πάνω στο οποίο η φιλοσοφία δεν έχει την παραμικρή ισχύ. Και πως να έχει άραγε όταν ο έρωτας δεν συζητείται, δεν αναλύεται, αλλά μόνο βιώνεται. Δαίμονα τον αποκαλεί ο Πλάτων στο Συμπόσιο και ανάμεσα στους πρώτους θεούς τον κατατάσσει ο Ησίοδος στη Θεογονία του.


Δημήτρης Σιακούφης
Δημοσίευση: 13-05-2007

Κύριε Σιακούφη εξακολουθεί να λείπει ακόμα για την Αναγέννηση, ο ένας βαθμός της σωτηρίας;
Δυστυχώς έτσι είναι. Για να σωθεί η ομάδα θα πρέπει να φτάσει τους 38-39 βαθμούς. Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία.


Δημήτρης Τσιρογιάννης
Δημοσίευση: 13-05-2007

Γυρνώντας στα παλιά: πως βρέθηκες στο χώρο των εικαστικών τεχνών; Έπαιξε ρόλο ο ζωγράφος πατέρας σoυ;
Από μικρό παιδί μου άρεσε να ζωγραφίζω. Φάνηκε από νωρίς η κλίση μου στον εικαστικό χώρο. Γενικά θεωρώ ότι το περιβάλλον που μεγαλώνεις σε διαμορφώνει.


Στήλες
ΒΙΒΛΙΟ - Τεύχος: 20

Κι ενώ τα ανοιξιάτικα βιβλία έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, εμείς εδώ θα επιστρέψουμε για λίγο στη χρονιά που πέρασε, για να δούμε τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία που για διάφορους λόγους διέλαθαν της προσοχής μας μέχρι σήμερα
ΜΟΥΣΙΚΗ - Τεύχος: 20

Η μουσική σκηνή του Καναδά τη τελευταία δεκαετία μας τροφοδοτεί με σπουδαία συγκροτήματα όπως οι Destroyer του Dan Bejar,οι Wolf Parade και οι Sunset Rubdown του Spencer Krug,οι Frog Eyes του Carey Mercer. Αυτοί οι τρείς δημιούργησαν τους Swan Lake και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο.

Με την έλευση του  PS3, το οποίο υποστηρίζειυψηλής ανάλυσης ταινίες, δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια η Microsoft.
Περισσότερες στήλες