2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 34

Δημοσίευση: 18-09-2008 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 34 (Σεπτέμβριος 2008)



Multirama HT Express Book – Eee PC!

Τελικά οι ασκοί του αιόλου που άνοιξαν με το Asus Eee PC έφεραν στην αγορά ένα καινούριο market segment που θέλει απλά φορητά με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους και βάρος κάτω από 1 κιλό, προκειμένου να χωράει παντού.
Τα Multirama αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της αγοράς και παρουσιάζουν τη δική τους λύση με επεξεργαστή  Intel Atom 1.6Ghz, 1GB Ram, 160GB HDD, Wi-Fi, Bluetooth, 1.3 ΜPixel camera και φυσικά βάρος κάτω του κιλού, χωρίς φυσικά το προϊόν να εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία...

Πηγή: Multirama 
Τιμή: 399




                                            
Drobo – Ρομποτική αποθήκευση των δεδομένων σας

Η συλλογή με τις ταινίες μεγαλώνει,τα mp3 files δεν χωράνε πια στους δίσκους και το ανοίγεις το pc,να προσθέτεις δίσκους δεν είναι τόσο ελκυστικό.Το Drobo ήρθε για να απλοποιήσει τις διαδικασίες αυτές,προσφέροντας δυνατότητα να φτιάξετε μια συστοιχία raid προσθέτοντας μέχρι και 4 δίσκους στο εν λόγω μηχάνημα.
Όλα αυτά χωρίς τους πονοκεφάλους του raid καθώς προστατεύει άϋλα τα δεδομένα σας και σας δίνει τη δυνατότητα κατά βούληση να αυξάνετε το μέγεθος του.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να το γεμίζετε δίσκους. μετά όλα γίνοται αυτόματα και χωρίς κόπο.

Πηγή: e-shop 
Τιμή: 319,00
  

Folderix – To Design και στα USB Stick

Τα Art Lebedev Studios μας έχουν συνηθίσει σε καλάισθητες δημιουργίες προϊόντων τα οποία τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Τι πιο όμορφο από ένα USB Stick
το οποίο να μοιάζει με τι άλλο.. με φάκελο!
Folderix λοιπόν με ταχύτητα ανάγνωσης 8ΜΒ/sec,εγγραφής 7ΜΒ/sec και χωρητικότητα 4GB.Προσφέρεται σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Πηγή: Art Lebedev
Τιμή: 35.25

 


Apple iPhone 3G 16GB
Ακόμα καλύτερο iPhone

Η στήλη αυτού του μήνα δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το πιο must-have κινητό και όχι μόνο του πλανήτη.iPhone 3G και στην Ελλάδα πλέον επίσημα από την Vodafone. Τα επιπλέον χαρκτηριστικά της version 2.0 του firmware, το A-GPS του, η επιπλέον χωρητικότητα των 16GB, καθώς και η επιπλέον ταχύτητα μέσω του δικτύου 3G, κάνουν το iPhone 3G το πιο geeky και συνάμα user friendly κινητό.
Και όλα αυτά φυσικά συνδυασμένα με το απαράμιλλο user interface που μόνο η Apple
ξέρει και μπορεί να προσφέρει...

Πηγή: Vodafone
Τιμή: 569

 

 

 

Htc Touch Pro
Επαγγελματική υφή στα δάχτυλά σας

Η HTC συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα καινούρια κινητά τα οποία λανσάρει στην αγορά.
Το Touch Pro, με σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο HTC Diamond( το διαμάντι που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο τεύχος) αποτελεί τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας.
Εξοπλισμένο πλέον με qwerty πληκτρολόγιο, διαθέτει και τον καινούριο Qualcomm
επεξεργαστή καθώς και 288MB Ram (ουάου!), 3.2Mpixel camera με flash καθώς και το διόλου ευκαταφρόνητο TV-out. Αποτελεί την ιδανική λύση για τους πιο απαιτητικούς καθώς το εν λόγω κινητό πραγματικά είναι ότι πιο ολοκληρωμένο κυκλοφορεί..

Πηγή: Expansys
Τιμή: 655