2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS

Τεύχος 61 (Μάιος 2011)Ξεφυλλίστε την ARTA PRESS
έτσι όπως τυπώθηκε!


Τεύχος 61 (Μάιος 2011)


Άρθρα Τεύχους

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΚΑΣ
Δημοσίευση: 12-05-2011

«Μεγάλο μέρος του χρόνου που σπαταλάμε στο internet θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει παρέα με ένα βιβλίο».
Σταυρούλα Μπραΐμη - Δήμαρχος Σουλίου
Δημοσίευση: 12-05-2011

Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην Ήπειρο. "Ο κόσμος της πολιτικής δεν είναι όμορφος αγγελικά πλασμένος. Θέλει στόχευση, δουλειά και κουράγιο, ανοιχτά μάτια, αυτιά και γερό στομάχι."
Lido Valdre - O Έρωτας στα χρόνια των ανθρώπων
Δημοσίευση: 12-05-2011

Κάλλιστος (ο ομορφότερος), λυσιμελής αυτός πουσου παραλύει τα μέλη), αβρός (τρυφερός), τακερός (που σε κάνει να λιώνεις), αλγεσίδωρος (που φέρνει πόνο), σχέτλιος (σκληρός, ανηλέητος), ανίκατος (ακαταμάχητος) είναι μερικοί μόνον από τους επιθετικούς προσδιορισμούς που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για να περιγράψουν τον Έρωτα.
Στήλες
ΒΙΒΛΙΟ - Τεύχος: 61


Δεν δανειζόμαστε τυχαία τον τίτλο του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Δενδρινού: Η ελληνική πραγματικότητα, μέρα τη μέρα, θυμίζει τραγελαφικό μυθιστόρημα, με το πρώτο συνθετικό της λέξης (τραγωδία, δηλαδή) να επικρατεί κατά κράτος – ή λόγω της έλλειψής του, για να είμαστε πιο ακριβείς.

ΜΟΥΣΙΚΗ - Τεύχος: 61

Moon Duo “Mazes” Sacred Bones rec.

Οι Moon Duo αποτελούνται από την Sanae Yamada και τον Erik Johnson μέλη επίσης των Wooden Shjips. Μετά το περυσινό "Escape" ακολούθησε πριν λίγους μήνες το "Mazes" κινούμενο στα ίδια ψυχεδελικά krautrock πλαίσια.


Logitech Surround Sound Z906: Zuper! Το σετ πολυκάναλου ήχου Z906 της Logitech είναι ο διάδοχος του πολυβραβευμένου Logitech Z-5500 και προσφέρει 5.1 ήχο για κάθε είδους ηχητική απόλαυση, είτε αυτή είναι ταινία, παιχνίδι κτλ.

Περισσότερες στήλες