2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS

Τεύχος 14 (Νοέμβριος 2006)Άρθρα Τεύχους

Διαρκής... Αναγέννηση
Δημοσίευση: 02-08-2007

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική για την Αναγέννηση. Κάνοντας μια ανασκόπηση των προηγούμενων χρόνων θα μπορούσαμε να πούμε ότι περνώντας δια πυρός και σιδήρου βιώσαμε συναισθήματα έντονα και φθάσαμε στην ευχάριστη θέση η Κυριακή να είναι ταυτισμένη με την Αναγέννηση.


Δημιουργική Γραφή - Νέα τάση ή αθηναική φούσκα;
Δημοσίευση: 02-08-2007

Οι παροικούντες τη λογοτεχνική Ιερουσαλήμ (βλ. Αθήνα), το βλέπαμε να έρχεται. Η λεγόμενη Δημιουργική Γραφή, από το αγγλικό creative writing, ήταν ζήτημα χρόνου μέχρι να γίνει και στη χώρα μας ο απαραίτητος(;) κρίκος ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και την πολυπόθητη έκδοση.


Γιάννης Καλπούζος - Πάνω απο όλα αισθάνομαι ποιητής
Δημοσίευση: 02-08-2007

Από την εποχή του "Ερως και Ευρώς" μέχρι σήμερα στην εποχή του "Παραμιλητού των Σκοτεινών Θεών", τί νοιώθετε ότι έχετε δει απο "τη φόδρα της ζωής";
Τι ερώτηση! Ίσως ως απάντηση θα έπρεπε να παραπέμψω σε ό,τι έχω γράψει μέχρι σήμερα. Όλα μου τα κείμενα βυθοσκοπούν τη ζωή και τον άνθρωπο. Το υπόρραμμα, το εσωτερικό, το οποίο ωστόσο δεν βρίσκεται πάντοτε στη σκιά του εμφανούς. Αντίθετα εναλλάσσεται στην επιφάνεια ως αξία και ουσία το ορατό με το αόρατο. Η όραση και η ενόραση.


Γιατί αγαπώ το Internet
Δημοσίευση: 02-08-2007

Είναι δωρεάν. Ναι, είναι και ας φωνάζουμε όλοι για τις τιμές. Στην ουσία δεν πληρώνουμε τίποτα! Γιατί αν το καλοσκεφτείς που θα μπορέσεις να βρεις τζάμπα βιβλία, τζάμπα πίνακες ζωγραφικής, τζάμπα βίντεο παιχνίδια, τζάμπα ταινίες, τζάμπα τραγούδια και τόσα άλλα!


Στήλες
Περισσότερες στήλες