2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS

Γιώργος ΠαπανικολάουΤι μουσική θα ακούνε τα εγγόνια μας; - Τεύχος 28 (Φεβρουάριος 2008)
Δημοσίευση: 09-02-2008

Ιδέες:  Είναι παντού. Για να ανοίξουν τους ορίζοντες μας, υποτίθεται. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γιατί ουκ ολίγες φορές χάνεσαι μέσα σε ένα πλήθος άσχετων και άχρηστων πληροφοριών (και αυτοβομβαρδίζεσαι!) αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Είναι γεγονός ότι πλέον με το Myspace,για παράδειγμα, μπορείς να ακούσεις πραγματικά άπειρα μουσικά κομμάτια από κάθε άκρη της υφηλίου, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο στο παρελθόν, ήταν αδύνατο. Οπότε ένα σημαντικό κομμάτι της μουσικής...Γιατί αγαπώ το Internet - Τεύχος 14 (Νοέμβριος 2006)
Δημοσίευση: 02-08-2007

Είναι δωρεάν. Ναι, είναι και ας φωνάζουμε όλοι για τις τιμές. Στην ουσία δεν πληρώνουμε τίποτα! Γιατί αν το καλοσκεφτείς που θα μπορέσεις να βρεις τζάμπα βιβλία, τζάμπα πίνακες ζωγραφικής, τζάμπα βίντεο παιχνίδια, τζάμπα ταινίες, τζάμπα τραγούδια και τόσα άλλα!

Μια βραδιά στο Βούπερταλ - Τεύχος 17 (Φεβρουάριος 2007)
Δημοσίευση: 18-04-2007

Τις μέρες των Χριστουγέννων βρέθηκα στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι, μερικές στιγμές, ένοιωσα σαν να είμαι στο σπίτι μου. Στο Bieleferd, μια μικρή επαρχιακή πόλη, δεν περίμενα ότι θα δω Έλληνες. Και όμως ολόκληρη η πολυκατοικία ήταν ελληνική...

www.artapress.gr - Τεύχος 19 (Απρίλιος 2007)
Δημοσίευση: 05-04-2007

Τρία W, δύο τελείες, μια κατάληξη gr και η λέξη Artapress. Όπως καλά καταλάβατε η ArtaPress ανοίγει τα πολύχρωμα φτερά της στο ψηφιακό σύμπαν, περνώντας με κόκκινο (λογότυπο) στις λεωφόρους του Διαδικτύου. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτή η αναμενόμενη κίνηση.....