2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Κάθε πέρυσι και... χειρότερα

Δημοσίευση: 02-08-2007 - Στήλη: Εδώ ΤΕΙ - Τεύχος: Τεύχος 14 (Νοέμβριος 2006)



Δεν ξέρω τι έφταιξε πιο πολύ, ή ίσως ξέρω και δεν θέλω να τοπαραδεχτώ, πάντως σ' αυτή την εξεταστική δεν κινηθήκαμε έτσι όπως θα θέλαμε. Αλλά σίγουρα το περιμέναμε, για να είμαστε τουλάχιστον ρεαλιστές.
Το ξεπερνάμε όμως καθώς η νέα χρονιά αρχίζει, κατευθείαν θέτοντας ξανά έστω και τους ίδιους στόχους. Αυτή τη φορά όμως οπλισμένοι με λίγη περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Δεν θέλω βεβαία να προδικάσω το αποτέλεσμα γιατί ακόμα το νιώθω επίφοβο. Και μια και μιλάμε για νέα χρονιά, επιτρέψτε μου να αναφέρω κάτι που πιστεύω πως σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι βελτιωμένο κατά πολύ.
Θέλω να αναφερθώ, λοιπόν στην δήλωση μαθημάτων που φέτος η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη και προσφιλής, αφού ο κάθε σπουδαστής μπορούσε να την πραγματοποιήσει ακόμα και από τον δικό του υπολογιστή μέσω internet και απλά να καταθέσει ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο της δήλωσης του στη γραμματεία της σχολής.
Όποιος από την άλλη δεν διέθετε υπολογιστή μπορούσε να κάνει την ίδια διαδικασία σε έναν από τους υπολογιστές του ΤΕΙ. Πολύ καλύτερα από το την περσινή κατάσταση όπου έπρεπε όλοι οι σπουδαστές να κάνουν τη δήλωση στα Τ.Ε.Ι με υπολογιστές να μπλοκάρουν από την υπερφόρτωση του δικτύου με συνέπεια να επικρατεί ένα μπάχαλο. Παρόλα αυτά, και φέτος δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις αδιαφορίας, όπου οι μαθητές ήταν υποχρεωμένοι να δηλώσουν μαθήματα, χωρίς να έχουν τα αποτελέσματα της εξεταστικής.
Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξουν αλλαγές με περισσότερο ενδιαφέρον προς τον φοιτητή.