2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


VERBATIM - Τεύχος 66

Δημοσίευση: 05-04-2012 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 66 (Απρίλιος - Μάιος 2012)



“Θα ήταν καταστροφικό να επιτραπεί στην Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη που σε μια τέτοια περίπτωση θα γινόταν απίστευτα εξασθενημένη” η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ νοιάζεται για την Ελλάδα.

 


 

 

“Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά ως μεμονωμένη οικονομία με το συγκεκριμένο χρέος είναι ασήμαντη. Η δομή της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ενωσης είναι ελαττωματική και υπάρχουν πολλά θέματα άλυτα, που θα παραμείνουν έτσι” ο ΤΖΙΜ Ο' ΝΙΛ πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, έχει αντίθετη γνώμη.

 


 

 

“Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα...” ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ καταγγέλει την διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

 


 

 

“Έχουμε μια δανειακή σύμβαση και θα τη σεβαστούμε. Το κράτος έχει συνέχεια” o ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ καθησυχάζει τους δανειστές μας στην περίπτωση που κληθεί να συγκυβερνήσει.

 


 

 

“Εάν μου έλεγε ένας φοιτητής ότι η Ευρώπη μπορεί να φτάσει να έχει τα ίδια πλεονάσματα με τη Γερμανία, θα τον πέταγα έξω, γιατί το άθροισμα των πλεονασματικών με τις ελλειμματικές χώρες στον πλανήτη είναι μηδέν, μέχρι
που να στείλουμε προϊόντα στον Άρη” ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ επαναφέρει τους οικονομικά αδαείς στην τάξη.

 


 

 

“Εγώ είχα τέτοια αγωνία για να ψηφίσω το δεύτερο Μνημόνιο πολύ πιο δύσκολα από τον κ. Καμμένο και τον κάθε καμένο και κατακαημένο” ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ειρωνεύεται το νεοπαγές κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 


 

 

“Βάζοντας τον Γιακουματο και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη, στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα είμαστε ακόμα πιο ψηλά” ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ απαντά στον (πρώην) συνάδελφό του.

 


 

 

“Μακάρι οι καλύτεροι από εσάς -γιατί μόνο οι καλύτεροι από εσάς, και μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες και σύντομες στιγμές- να καταφέρετε να διατυπώσετε το βασικότερο των ερωτημάτων: Με ποιόν τρόπο ζούμε;" ο ΤΖΟΝ ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ απευθύνεται στους ανθρώπους του θεάτρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

 


 

 

“Παραπονιούνται ότι είναι καμένες οι λάμπες στα χωριά. Πλήρωσα 70.000 ευρώ για τις λάμπες σε εργολάβους και λάμπα δεν άναψε! Ε, δεν γίνεται να πληρώσω ένα εκατομμύριο για να ανάψουν οι λάμπες! Κάτι γίνεται, κάπου
πάνε τα λεφτά… ο δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ τα βάζει με τους προέ δρους των τοπικών κοινοτήτων.