2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets - Τεύχος 65

Δημοσίευση: 08-02-2012 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 65 (Φεβρουάριος - Μάρτιος 2012)



Ι’m watch: AndroidWatch!


Το ότι θα κυκλοφορούσε ένα ρολόι με δυνατότητα σύνδεσης με τα smartphone μας (Android, iPhone 4 και μελλοντικά BlackBerry) μέσωBluetooth λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε. Αυτό που κάνει όμως ξεχωριστό το συγκεκριμένο ρολόι, είναι το γεγονός ότι συνδυάζει τις λειτουργίες αυτές με ένα μοναδικό design και μοντέρνα χρώματα. Διαθέτει επεξεργαστή Freescale ARM9 IMX233 στα 450Mhz, μνήμη 64MB και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 4GB στη Nand Flash του. Μερικές μόνο από τις λειτουργίες του είναι η πραγματοποίηση κλήσεων, η αποστολή μηνυμάτων, πληροφορίεςγια τον καιρό και τις τιμές των μετοχών, αλλά και πρόσβαση στα email, Facebook, Twitter και Foursquare. Και όλα αυτά σε μια μικρή οθόνη 1.54” με ανάλυση 240x240 pixel (220ppi)!Τρέχει τη δική του έκδοση Android στη version 1.6 (χωρίςδυστυχώς να υπάρχει πρόβλεψη για αναβάθμιση) ενώ υποστηρίζει πλήρως multitouch στην κυρτή του οθόνη.Συνεργάζεται άψογα με τα smartphones σας και υποστηρίζειαυτονομία 24 ή 48 ωρών, ανάλογα αν είναι ενεργοποιημένοτο Bluetooth ή όχι.Το προϊόν διατίθεται σε 7 μοντέρνα χρώματα και κοστίζει 249ευρώ . Λογικά δεν θα δούμε σύντομα replicas!

Πηγή: www.imwatch.it

Τιμή: 249€

 


iPhone/iPod to iPad Camera Connection Cable:No more iCloud

 

Το USB Fever διαθέτει ένα νέα καλώδιο για την σύνδεση των δύο αυτώνσυσκευών, επιτρέποντας την άμεση μεταφορά φωτογραφιών από το iPhone στο iPad. Πρόκειται για ένα male-to-male 30-pin dock connector καλώδιο σύνδεσης του iPad με iPhone/iPod touch. Η “μικρή” απόληξη καταλήγει το iPhone και η “μεγάλη” στο iPad. Προσοχή να μην τις μπερδέψετε! Δυστυχώς το καλώδιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς (ξέρω σας μπαίνουν ήδη ιδέες στο μυαλό…) Το κόστος του καλωδίου ανέρχεται στα $15, και είναι ιδανικό για κατόχους iPhone/iPad που δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Photo Stream του iCloud.

Πηγή: USBfever.com

Τιμή: 15 $

 

 

 

 

 

 


Xtreamer Prodigy: Pro in Media players!

 

Η εταιρεία Xtreamer προσφέρει κυριολεκτικά ένα powehouse όσον αφορά τις δυνατότητες, αφού ενσωματώνει μέχρι 3TB σκληρό δίσκο, USB 3.0, HDMI 1.4 για σήμα 3D. Μέσα στο μαγικό κουτί, που ονομάζεται Prodigy, φιλοξενείται ο επεξεργαστής της Realtek 1186 στα750MHz, μνήμη DDR3 στα 512MB και προσφέρεται με ενσωματωμένο Wi-Fi N. Σημαντικό είναι επίσης ότι το player είναι fanless, προκειμένου να μην διακόπτει τα sound effects κατά τη διάρκεια θέασης. Το media player τρέχει Android που του δίνει πρόσβαση στα Android Apps που κυκλοφορούν εκεί έξω στο Android Market. Η Xtreamer επίσης ετοιμάζει DVB-T support, πράγμα χρήσιμο ειδικά για την Άρτα μιας και δεν θα χρειάζεται ξεχωριστός DVB δέκτης (αν δεν έχει ήδη η τηλεόρασή σας). Υποστηρίζει επίσης DTS HD και TrueHD με 7.1 κανάλια ήχου ενώ διαθέτει και SD Card reader, ενώ η συνδεσιμότητα γίνεται ενσύρματα με Gigabit Ethernet. Στον τομέα της αναπαραγωγής μπορείνα παίξει μέχρι και 3d BluRay ISO media files (τα οποία είναι τα πιο απαιτητικά μέχρι στιγμής). Στην προσφερόμενη τιμή είναι μια αρκετά συμφέρουσα αγορά για να βλέπετε (και όχι μόνο) τις αγαπημένες σας ταινίες.

Πηγή: Elnetcom

Τιμή: 159€


Bitmore Tab 88: Gimme some more!

 

Είναι δύσκολο σήμερα να βρεις κάποιον που δεν θέλει μια φορητή συσκευή με βολικό μέγεθος για εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τον καναπέ ή το κρεβάτι του. Τα tablet είναι σήμερα από τα περισσότερο δημοφιλή τεχνολογικά καταναλωτικά προϊόντα, προσφέροντας εύκολη ανάγνωση βιβλίων και πρόσβαση σε πολυμέσα, νέα, παιχνίδια και πολλά ακόμα. Το ερώτημα είναι πόσο καλά μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, με μια συσκευή της οικονομικής κατηγορίας τιμής, που εκπροσωπείται εδώ από το Bitmore Tab 88. H ποιότητα κατασκευής δίνει καλή αίσθηση τηρουμένων των αναλογιών και συνοδεύεται από 8 ιντσών οθόνη πολλαπλής αφής, το οποίο είναι καλό μέγεθος για τη χρήση που προορίζεται, διαθέτοντας καλή φωτεινότητα, και απροβλημάτιστη ανταπόκριση στην αφή. Διαθέτει όμως σχετικά χαμηλή ανάλυση 800x600. Το chipset&CPUτης Rockchip διαθέτει δυστυχώς περιορισμένη υποστήριξη γραφικών, οπότε κατά την εκτέλεση απαιτητικών παιχνιδιών ή την παρακολούθηση βίντεο, μην περιμένετε την καλύτερη ανάλυτικότητα και ταχύτητα. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα 2 megapixels. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 2.3.1 Gingerbread- πλήρως εξελληνισμένο - και σε συνδυασμό με τον 1Ghz επεξεργαστήκαι τα 512 MB RAM, προσφέρει ικανοποιητική συμπεριφορά απόπλευράς ταχύτητας. Υπάρχει επίσης ανεπίσημη πληροφόρηση πως η συσκευή θα δεχθεί την Άνοιξη αναβάθμιση σε Android 4.0 ICS. Ο διαθέσιμος χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών είναι 217 ΜΒ, και άλλα 6,54 GB στην ενσωματωμένη NAND flash. Μπορείτε βεβαίως να αυξήσετετο χώρο αποθήκευσης με μια κάρτα microSD. Η προσιτή λύση της Info-Quest που θα βρείτε στα Καταστήματα Forthnet, προβάλει ως καλύτερο πλεονέκτημα την τιμή αγοράς του.

Πηγή: Forthnet Shops

Τιμή: 229,90€