2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος 65

Δημοσίευση: 08-02-2012 - Στήλη: Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος: Τεύχος 65 (Φεβρουάριος - Μάρτιος 2012)



  • Τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στην Άρτα επιθυμεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Παπάζογλου. Το μόνο που παρέλειψε, αγαπητό μου πνεύμα, είναι να προτείνει ως διοικητή του στρατοπέδ-, συγνώμη της ζώνης ήθελα να πω, τον γερμανό υφυπουργό οικονομικών και εμπνευστή της ιδέας χερ Stefan Kapfferer.
  • Με τη δημιουργία της ΕΟΖ θα λυθεί, εξάλλου και το πρόβλημα των μελαψών λαθρομεταναστών που περιφέρονται ασκόπως στα πέριξ. Θα τους προσλάβουν όλους, αφού πρώτα τους καταγράψουν με ανεξίτηλο αριθμό στο χέρι.
  • Στη δημιουργία ΕΟΖ οι υποτακτικοί στη φράου Μέρκελ κυβερνώντες επιδεικνύουν απαράμιλλο θάρρος, εκεί που τα «κατεβάζουν» είναι στην ανακήρυξη ΑΟΖ, νοτίως του Καστελόριζου.Ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα στην Άρτα οι διανομές πατάταςστους πολύτεκνους του Νομού και αναμένω με αγωνία, αγαπητό μουπνεύμα, να αρχίσουν και οι διανομές γιαουρτιών στους πολίτες.
  • Υπέρ της απόσυρσης των φωτογραφικών άρθρων 52 και 56 του πολυνομοσχεδίου του υπουργού Περιβάλλοντος, με το οποίο επαναφέρει από το παράθυρο την κατασκευή φράγματος στον Άγιο Νικόλαο Αράχθου, τάχθηκε το σύνολο των ηπειρωτικών φορέων και συλλόγων. Ωστόσο εκτιμώ αγαπητό μου πνεύμα ότι εκείνος που χρειάζεται απόσυρση, είναι ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου.
  • Αντιθέτως, οικεία βουλήσει, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, εφόσον δεν κατέλθει εκ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου, αναδεικνύοντας τοιουτοτρόπως το μέγεθος του πολιτικού ανδρός.
  • Αφού μέχρι ακόμα και το ΚΚΕ έσπευσε να καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για την εταιρεία του «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ», επόμενο ήταν βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να ζητήσουν με ερώτησή τους στη Βουλή την τροποποίησή του.
  • Τώρα, αν το ΠΑΜΕ, μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, εξηγούσε ότι με την ένταξη της επιχείρησης στο άρθρο 99 κερδισμένη βγαίνει η εργοδοσία, ενώ οι εργαζόμενοι χάνουν τα πάντα, δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, ασφαλιστικές εισφορές, δικαίωμα εγγραφής στο Ταμείο ανεργία, είναι αλλουνού Μαρξ ευαγγέλιο, αγαπητό μου πνεύμα.
  • Διαβάζω από το αστυνομικό δελτίο ότι συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω 28χρονος για απόπειρα κλοπής κομμωτηρίου. Για το ομαδικό κούρεμα μισθών και συντάξεων των Ελλήνων οι υπεύθυνοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι…