2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


VERBATIM - Τεύχος 65

Δημοσίευση: 08-02-2012 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 65 (Φεβρουάριος - Μάρτιος 2012)



“Επί 11 ολόκληρα χρόνια παλεύουμε να ξεκινήσουμε τα έργα στον Άγιο Νικόλαο και βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Από αμέλεια του υπουργείου η τελική έγκριση δεν δόθηκε, πλήττοντας ακόμα περισσότερο τον όμιλό μας, που δεινοπαθεί και από τα χρεωστούμενα του κράτους που φτάνουν τα 256 εκατ. ευρώ” παραπονούμενη η διευθύνουσα σύμβουλος της Μηχανικής ΜEΛΙΝΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ για την καθυστέρηση του έργου.



“O Άραχθος και η πολιτιστική κληρονομιά των Τζουμέρκωνδεν θα γίνει μποναμάς στον Εμφιετζόγλου”ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, περιφερειακός σύμβουλοςαδιαφορώντας για τις ανησυχίες της “Μηχανικής”.“Για να μη βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις και για να αποκατα-στήσετε το κλίμα ειρήνης παρακαλούμε να αποσύρετε την διάταξη τουάρθρου 56” η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ τηλεγραφείστον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ΓΙΩΡΓΟΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.



“Για το Υπουργείο το λέω, το δις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Παρακα-λώ πάρα πολύ να αποσυρθεί. Είναι απαράδεκτο.”ο αντιπρόεδρος της Βουλής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ απευθυνόμενος με σαβου-άρ βιβρ στον υπουργό.



“Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις…”η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΩΝ καλώντας σε συστρά-τευση τους φορείς της Ηπείρου και της αποδημίας για την αποτροπή τηςκατασκευής του φράγματος.



“Τους πληροφορούμε ότι θα τους πάρει το ποτάμι, αν τολμήσουν να αγνοήσουντις τοπικές κοινωνίες και κάνουν το φράγμα του Αγίου Νικολάου”ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ προειδοποιεί τους αρμόδιους.



“Η Ήπειρος είναι ένας ιδανικός προορισμός όχι μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές των Ολλανδών, τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και για όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού τις οποίες επιζητούν” ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ αναζητώντας τουρίστες στην Τουριστική Έκθεση στην Ουτρέχτης.



“Προτεραιότητα η μελέτη διευθέτησης της κοίτης του Αράχθου και η πρόσβαση για τη Βλαχέρνα” ο δήμαρχος Άρτας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ κοιτώντας το μέλλον του δήμου με τη ματιά του μηχανικού.