2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets - Τεύχος 63

Δημοσίευση: 15-09-2011 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 63 (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2011)



Dell U2311: IPS panel power


Αν και οι οθόνες με IPS panel είναι παραδοσιακά αρκετά πιο ακριβές από τις αντίστοιχες με TN panel, η Dell έρχεται να το διαψεύσει. Με πολύ προσιτή τιμή αντίστοιχη των TN panels, η 23άρα Dell με το 16:9 format της έρχεται να διεκδικήσει επάξια το θρόνο της. Η πολύ καλή χρωματική της απόδοση καθώς και τα φοβερά viewing angles (178 μοίρες τόσο οριζόντια όσο και κάθετα) συνάδει άψογα με την δυναμική αντίθεση των 10000:1 και του υψηλού brightness. Μοναδική παραφωνία η οποία είναι και περιορισμός των ίδιων των IPS panel είναι τα 8 ms response time τα οποία ίσως δυσαρεστήσουν κάποιους gamers. Διαθέτει εισόδους VGA 15 pin-D Sub, DVI-D, DisplayPort καθώς και USB 2.0 hub με 4 πόρτες. Υποστηρίζει ακόμη Pivot, Swivel, Tilt και είναι φυσικά Height adjustable. Έχει πιστοποιήσεις TCO 5.0 και ENERGY STAR 5.0 δείχνοντάς μας πόσο πράσινη είναι και διεκδικεί τη δική της θέση στο δικό σας γραφείο.
Πηγή: Msystems - Τιμή: 169.99 €

HTC Evo 3D: 3D και στα κινητά
Η εποχή των κινητών τηλεφώνων με 3D οθόνες χωρίς την χρήση ειδικών γυαλιών έφτασε με τον ανταγωνισμό να φουντώνει. Η HTC μπαίνει στο παιχνίδι με το EVO 3D και την βοήθεια της Qualcomm που προσφέρει στο EVO 3D τον επεξεργαστή. Ο dual core Snapdragon CPU στο 1.5GHz που κάνει παρέα το software της Qualcomm για την δημιουργία του 3D βίντεο αλλά και των διπλών CMOS αισθητήρων που καταγράφουν την εικόνα δίνοντας το απαραίτητο βάθος. Μπορεί το HTC EVO 3D να προσφέρει βάθος στο βίντεο αλλά φαίνεται ότι το καταφέρνει μόνο σε περιορισμένη γωνία κάτι που πρακτικά σημαίνει ό,τι ο χρήστης θα πρέπει να στήνεται μπροστά από το κινητό για να δει το εφέ. Όχι ότι υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις σε 3D smartphones χωρίς γυαλιά. Στο κινητό κυριαρχεί η μεγάλη 4.3’’ οθόνη καθώς και το Android λειτουργικό το οποίο αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά του UI με τους ανθρώπους.
Πηγή: easybuyworld- Τιμή: 562 €


Kingston Wi-Drive:Επιπλέον χώρος!
Το Kingston Wi-Drive μοιάζει με iPhone αλλά δεν είναι. Ούτε iPod touch είναι. Μπορεί να επικοινωνήσει με όλα τα iDevices (iPhone, iPad, iPod touch) και να προσφέρει κάτι μοναδικό: επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η Kingston δημιούργησε το Wi-Drive για να προσφέρει επιπλέον χώρο 16GB ή 32GB μέσω WiFi. Αυτό είναι το Kingston Wi-Drive, μια μεγάλη μνήμη με μπαταρία που αντέχει μέχρι και 4 ώρες και δυνατότητα streaming περιεχομένου μέσω WiFi 802.11 g/n. Με το κατάλληλο Kingston Wi-Drive app στο iPhone, iPad και iPod touch όλες οι φωτογραφίες, μουσική και βίντεο από το Wi-Drive εμφανίζονται στην οθόνη πολλών iPhone, iPad, iPod touch ταυτόχρονα και για όσο αντέξει η μπαταρία. Το Kingston Wi-Drive έχει διαστάσεις 121.5 x 61.8 x 9.8mm και υποστηρίζει τα εξής file format: AAC, MP3, WAV, m4v, mp4, mov, AVI, Motion JPEG, jpg, bmp, tiff, Document: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls όπως και το iOS άλλωστε. Το Kingston Wi-Drive υποστηρίζει μόνο το iOS και άρα τα iPhone, iPad και iPod touch αλλά το Android app για το Wi-Drive ετοιμάζεται ήδη
Πηγή: Golden-i - Τιμή: 119 €


Ραδιοπομπός FM για iPhone/iPad/IPod:
Ακούστε MP3 από το ραδιόφωνό σας
Ο ραδιοπομπός FM που συνδέεται στο iPhone, iPod ή iPad σας και τροφοδοτείται απο την μπαταρία τους χωρίς να χρειάζεται άλλη παροχή ενέργειας, αναμεταδίδει τον ήχο από οτιδήποτε παίζει η συσκευή σας, (τραγούδια, ταινίες, κλήσεις) στη συχνότητα FM που έχετε καθορίσει. Συγχρονίζοντας έτσι τον ραδιοφωνικό σας δέκτη που βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια και συντονιστεί σε αυτό το σταθμό! Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σας σε οπουδήποτε απλό ραδιόφωνο αυτοκινήτου ή home stereo, χωρίς να απαιτείται να έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3! Επίσης μπορείτε να κάνετε τις κλήσεις σας σε ανοιχτή ακρόαση απο τα ηχεία του αυτοκινήτου ενώ οδηγείτε! Με οθόνη LCD για την επιλογή σταθμού και πλήκτρο Memory για απομνημόνευση σταθμών. Έχει υποδοχή για το κλασσικό καλώδιο φόρτισης ώστε να φορτίζεται τη συσκευή ενώ ο ραδιοπομπός λειτουργεί.
Πηγή: The-istore.gr - Τιμή: 17.50 €


TrustFire TR-3T6 Triple XM-L: Ισχυρή δέσμη
Για εσάς που ψάχνετε για φακούς οι οποίοι να έχουν ισχύ προκειμένου να φωτίζουν τα βράδια σας, η TrustFire προτείνει σε λογική τιμή έναν πανίσχυρο φακό, τον 3T6. To βασικό του χαρακτηριστικό δεν είναι άλλο από τα πανίσχυρα και ολοκαίνουρια LED XM-L τα οποία βρίσκονται σε τριπλή διάταξη και συνοδεύονται από smooth reflector καθώς και γυάλινο φακό. Είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και είναι… μπόλικος (29 cm x 5.55 cm x 5.55 cm, 455γρ)! Έχει 5 modes λειτουργίας (Hi> Mid > Lo > Fast Strobe> SOS) τα οποία είναι κυκλικά και ρυθμίζονται από το πίσω clicky cliky κουμπάκι του. Σημειωτέον ότι δέχεται τις ειδικές Li-On μπαταρίες 18650 (μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το ίδιο site) σε διάταξη των 3 ή 2 (αν βγάλετε την επέκταση). Μια πολύ αξιόλογη πρόταση δεδομένου και των χρημάτων που απαιτούνται.
Πηγή: Manafont - Τιμή: 55,80$