2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 15-16

Δημοσίευση: 28-05-2007 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 15-16 (Δεκέμβριος 2006 - Ιανουάριος 2007)



Λάμπα Neon:
AKASA AK-188-BL BLUE
CATHODE LIGHTS  KIT
Διάθεση: E-Shop
Τιμή: 9.69

Διακοσμήστε το Tower του PC σας με αυτές τις δύο μπλε λάμπες νέον και πρωτοτυπήστε!  Έχουν μήκος 31 εκ., παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό και είναι ιδανικές ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αρκεί βέβαια το παράθυρο του κουτιού να είναι κατασκευασμένο από Plexiglas (Διαφανές ακρυλικό υλικό). Τέλος έχουν φωτοευαισθησία στον ήχο, δηλαδή όταν ακούτε μουσική αναβοσβήνουν ανάλογα.

 

 

MP3 Player: Apple iPod Nano
Διάθεση: Multirama
Τιμή: 178 (2GB)

Το πιο επιτυχημένο MP3 Player του κόσμου ανανεώθηκε! Είναι κατά λίγα χιλιοστά λεπτότερο από το παλαιότερο nano, αλλά δεν είναι αυτό το χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά. Με σχεδιασμό σαν του mini, χωρητικότητες μέχρι 8GB, 40% φωτεινότερη οθόνη για να φαίνεται ακόμη και υπό τον ήλιο, και μπαταρία με σχεδόν διπλάσια χωρητικότητα (24 ώρες έναντι 12), είναι απλά μοναδικό. Είναι iPod.

 

 

Wireless Router: Linksys WRT54GS
Διάθεση: E-Shop
Τιμή: 78

Μία προσιτή λύση ασύρματης δικτύωσης από τη Linksys.
Σαν συσκευή, μας επιτρέπει  να διαμοιράσουμε μια γρήγορη σύνδεση DSL, να κάνουμε εύκολα και γρήγορα ενσύρματο
ή ασύρματο δίκτυο μεταξύ μέχρι 4 υπολογιστών, και
πάνω από όλα να μπαίνουμε στο Web, με μία σχετική
ασφάλεια. Τέλος είναι συμβατό με ADSL2/2+ και
τα ασύρματα πρότυπα 802.1 b και g.

 

 

PDA/Κινητό τηλέφωνο/GPS:
Mitac Mio A701
Διάθεση: Multirama
Τιμή: 599 Ε

Από τις πιο καλύτερες συσκευές όλα -σε- ένα (νοικοκυρεμένα!). Υπολογιστής χειρός, κινητό, ενσωματωμένος δέκτης GPS, και με μια καλή κάμερα. Μπορεί βέβαια να τα έχει..σχεδόν όλα (εκτός από Wi-Fi), αλλά δεν υπολείπεται στα υπόλοιπα του τεχνικά χαρακτηριστικά: Intel XScale 520 MHz, 128 ROM/64 RAM, 2.7? οθόνη. Bluetooth, Mini-USB και όλες τις εφαρμογές που θα χρειαστούμε είτε για διασκέδαση, είτε για δουλειά (Mobile Word, Excel, Internet Explorer, Windows Media Player).

 

 

Κινητό Τηλέφωνο:
Motorola KRZR
Διάθεση: Motorola Hellas
Τιμή: 425 Ε

O άξιος συνεχιστής του πολύ επιτυχημένου και στιλάτου Moto Razor. Διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως 2 Mpixel Κάμερα, επέκταση μνήμης με προσθήκη κάρτας Trans-Flash, καινούργιο μενού, αλλά και αξεπέραστο ντιζάιν. Αυτό οφείλεται στην "γυάλινη" επιφάνεια του που αντανακλά τα πάνταγύρω σας. Στον αντίποδα, ο σχεδιασμός είναι σαν ένα Razor που είναι λιγότερο πλατύ και πιο μακρύ.

 

 

Εικονικό Πληκτρολόγιο: i.Tech Virtual Keyboard
Διάθεση:
Gadgetlife.gr
Τιμή: 215

Είναι το πιο hi-tech  πληκτρολόγιο που υπάρχει στον κόσμο. Όπως κάθε προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, είναι ασύρματο, χρησιμοποιώντας το πρότυπο Bluetooth. Η καινοτομία του είναι ότι τα πλήκτρα του δεν έχουν υλική υπόσταση για να πατηθούν, αλλά μέσω υπέρυθρης ακτίνας, εμφανίζονται σε όλες τις μη ανακλαστικές επιφάνειες. Tέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες συσκευές που διαθέτουν Bluetooth όπως PC, Laptop, PDA, Smartphone

 

 

Φορητή παιχνιδομηχανή: Nintendo DS Lite
Διάθεση: Nortec Multimedia
Τιμή: 149