2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets - Τεύχος 61

Δημοσίευση: 12-05-2011 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 61 (Μάιος 2011)



Logitech Surround

Sound Z906: Zuper!


Το σετ πολυκάναλου ήχου Z906 της Logitech είναι ο διάδοχος του πολυβραβευμένου Logitech Z-5500 και προσφέρει 5.1 ήχο για κάθε είδους ηχητική απόλαυση, είτε αυτή είναι ταινία, παιχνίδι κτλ. Τα ηχεία έχουν ισχύ 500(!)W RMS και συνοδεύονται από THX πιστοποίηση γιατους απαιτητικούς. Διαθέτει πληθώρα αναλογικών και ψηφιακών εισόδων (δέχεται μέχρι έξι) και φυσικά αποκωδικοποιεί DTS και Dolby Digital streams. Έχουν επίσης remote control καθώς και πολύ όμορφο τελικό φινίρισμα. Το σημαντικό τους χαρακτηριστικό βέβαια αποτελεί η έντασή τους! Χρειάζεσαι λοιπόν δύο πράγματα για να πάρεις αυτά τα σούπερ ηχεία της Logitech, αρκετά μεγάλο σαλόνι και σπίτι στην ερημιά γιατί αν είσαι σε πολυκατοικία θα σε διώξουν. Αυτό γιατί ο ήχος που προσφέρουν τα συγκεκριμένα ηχεία είναι τόσο καθαρά και δυνατά που θα θέλετε να τα ακούτε τα πάντα στο τέρμα.

Πηγή: apothema.gr - Τιμή: 370

 

 

Onkyo 609: 60 years innovation!


Πρώτη όπως πάντα εγκαινιάζει την AV χρονιά η Onkyo. Φέτος η εταιρία έχει ένα ακόμη λόγο για είναι μπροστά από τις εξελίξεις, αφού γιορτάζει τα 60 χρόνια της. Ο νέος ενισχυτής AV της Οnkyo στην εισαγωγική κατηγορία είναι ο TX-NR609 7.2 καναλιών. Ο ΤΧ-ΝR609 έχει έγκριση ΤΗΧ Select 2 Plus και είναι εφοδιασμένος με τον επεξεργαστή εικόνας Qdeo της Marvel, σαν και αυτόν που έχει το Blu-ray player της Philips BD9600. O Qdeo ανεβάζει την εικόνα στα 4K ή 3840x2160 pixels! Παράλληλα ο TX-NR609 είναι δικτυακός και αναγνωρίζεται από Windows 7 μέσω DLNA, ενώ πιάνει και ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η Onkyο θα κυκλοφορήσει ένα USB dongle, το UWF-1, που θα μετατρέπει όλους τους ενισχυτές της του 2011 σε Wi-Fi. Ο ενισχυτής φέρει στην είσοδο θύρα USB που υποστηρίζει iPod/iPhone/iPad, ενώ μπορεί να αναπαράγει κατευθείαν αρχεία μουσικής ΜP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC και LPCM. Eπίσης ο TX-NR609 έχει 6 εισόδους HDMI και μια έξοδο. Ηχητικά η συσκευή βασίζεται και την ισοστάθμιση των καναλιών στο «κώδικα» DSX Audyssey, ενώ έχει δυνατότητα αναδιάταξης των surround back καναλιών του ως front-height ή front-wide. Κατά τα άλλα έχουμε νέο μενού και εύκολη χρήση και ένα όχι πολύ αλλαγμένο case.

Πηγή: Schlauershoppen.de - Τιμή: 544

 

 

Gelaskins: Artistc Protection;

Οι GelaSkins, από την ομώνυμη εταιρία είναι μια μόδα που υπάρχει εδώ και καιρό και έχει ως στόχο να "ντύνει" τα κινητά και τα laptop των πελατών της με πανέμορφα Stickers τα οποία σχεδιάζουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και τις τα κάνουν submit! Εκτός από το οπτικό κομμάτι, οι GelaSkins είναι protectors για το πίσω μέρος του iPhone/iPad και πολλών άλλων devices. Λογικό είναι να μην είναι τόσο προστατευτικές όσο μια silicone/polycarbonate/leather case αλλά το τεράστιο πλεονέκτημα τους είναι ότι είναι τόσο λεπτές που κάποιος ίσα ίσα που το καταλαβαίνει ότι υπάρχουν χωρίς να κοιτάξει τη συσκευή! Το Look&Feel που δίνουν βοηθάει το τηλέφωνο να γλυστρίσει εύκολα μέσα σε τσέπες κτλπ! Όλα τα σχέδια είναι πολύ όμορφα και υπάρχει τεράστια ποικιλία αφού είναι έργα χιλιάδων καλλιτεχνών.

Πηγή: Gelaskins.com - Τιμή: 15$

 

 

iRobotRoomba

581:Καθαρίστε το σπίτι σας ρομποτικά

Από το 2002 η iRobot παρουσιάζει συνεχώς μοντέλα αυτόματου καθαρισμού όπου η εξέλιξη ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι αλματώδης. Η σειρά Roomba ξεκίνησε από το 2002 και μέχρι σήμερα περισσότερες από 6 εκατομμύρια συσκευές έχουν πουληθεί σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια του καθαρίσματος η συσκευή σκανάρει τον χώρο μπροστά της, τον καθαρίζει, αντιλαμβάνεται ότι είναι πλέον καθαρός. Σε περίπτωση εμποδίου μειώνει ταχύτητα έτσι ώστε να μη τρακάρει με κάποιο έπιπλο και κάνει ζημιά. Σε περίπτωση που φτάσει σε σκαλιά ή απότομες επιφάνει- ες που θα το κάνουν να πέσει, αυτόματα φεύγει από την περιοχή! Σε επόμενο τεύχος θα σας δείξουμε το μοντέλο που σφουγγαρίζει!

Πηγή: Multirama - Τιμή: 269

 

 

 

Xtrend ET5000 3D: Hey litlle brother

Ο ΕΤ-5000 είναι ένας πανέμορφος δέκτης -υπολογιστής που πραγματικά μας καθηλώνει στο σαλόνι μας για να ασχοληθούμε μαζί του. Η ψυχή του ET-5000 είναι ο νέος επεξεργαστής Broadcom 7413D στα 400ΜΗz ΜIPs με 256 ΜΒ Ram. H πίσω πλευρά του δέκτη περιλαμβάνει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, LNB in/out, την RS-232, την θύρα HDMI, την θύρα Ethernet, τις δύο θύρες USB, την οπτική θύρα ήχου SPDI, τα RCA εικόνας και ήχου, component, την θύρα τροφοδοσίας DC12V, το fan cooler και τον διακόπτη τροφοδοσίας On/Off. Βλέπουμε ότι ο ET-5000 είναι ο απόλυτος HDTV δέκτης, μιας και απουσιάζει το Scart και δεσπόζει η ψηφιακή θύρα HDMI. Ο νέος Xtrend είναι δέκτης HDTV 4ης γενιάς με 3D και full ανάλυση στα 1080p. Έχει ελληνικά μενού, λίστες αγαπημένων καναλιών, μνήμες καναλιών απεριόριστες, με τις τρεις θύρες USB μπορεί να υποστηρίξει λειτουργίες PVR, αλλά και εξωτερικά μπορεί να δεχτεί 2.5" HDD. Ο δέκτης στηρίζεται στο πασίγνωστο πλέον Enigma 2. Ο δέκτης-υπολογιστής έρχεται με ένα HDTV tuner, πολλά plugins, με έναν υπέροχο Multimedia player wma-vivx-H.264 wkv-mkv-youtube-web browsing, με Skins, με υποστήριξη Samba, PiP, 3D OSD που το κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους δέκτες της αγοράς!

Πηγή: Satrix.gr - Τιμή: 279