2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Πνεύμα Αντιλογίας 61

Δημοσίευση: 12-05-2011 - Στήλη: Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος: Τεύχος 61 (Μάιος 2011)



  • Eίμαι από παιδί στη ΝΔ και εδώ θα παραμείνω δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Άρτα ο βουλευτής της ΝΔ, υπεύθυνος τομέα Περιβάλλοντος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Υποθέτω, αγαπητό μου πνεύμα, για να τα ακούει το οικογενειακότου περιβάλλον.

 

  • Του οποίου ο έτερος πολιτικός πόλος, η κα Ντόρα Μπακογιάννη, άρτι αποσχισθείσα από το κόμμα του αδελφού της, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει με το νέο κόμμα της, τη Δημοκρατική Συμμαχία, όσα δεν κατάφερε ως υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία.

 

  • Σε δυσχερέστατη κατάσταση έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συν/σμού Άρτας - διαβάζω αγαπητό μου πνεύμα σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς την κυβέρνηση- από την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τι συμβαίνει, αγαπητόμου πνεύμα, έπαψαν να «γεννούν» οι κότες εκεί στη Γαβριά;

 

  • Εν τω μεταξύ ερωτήσεις προς την κυβέρνηση, πληροφορούμαι, καταθέτουν και κυβερνητικοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οκ. Παύλος Στασινός. Όπως εκείνη με την οποία ερωτάται ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Υπουργός Οικονομικών πώς σκοπεύει η Πολιτεία να αντιμετωπίσει, άμεσα και με οποιοδήποτε τίμημα, την τυφλή βία στα γήπεδα και όχι μόνο, τη διαφθορά, και τη διαπλοκή.

 

  • Φοβούμαι όμως, αγαπητό μου πνεύμα, ότι η απάντηση στη συγκεκριμένη απάντηση υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες αυτήςτης κυβέρνησης.

 

Αντίλογος