2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Πνεύμα Αντιλογίας 60

Δημοσίευση: 08-04-2011 - Στήλη: Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος: Τεύχος 60 (Απρίλιος 2011)



Υπέβαλλε την παραίτησή του στο κ. Γιάννη Παπαλέξη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Νικολάου προκειμένου να διευκολύνει το έργο του δημάρχου, αλλά πολύ φοβούμαι, αγαπητό μου πνεύμα, πως καμία διευκόλυνση δεν πρόκειται να επέλθει, μάλιστα μετά την "απειλή" του συμβούλου ότι, εάν δεν το πράξει ο δήμαρχος, θα ανιχνεύσει δημοσίως ο ίδιος τους λόγους της παραίτησής του.


Δεν γνωρίζω, αγαπητό μου πνεύμα, τι "καπάκια" προηγήθηκαν με τους "αντιπάλους" σαν και αυτά στα οποία ήταν μάστορας ο συντοπίτης των δημοτικών μας αρχόντων Γώγος Μπακόλας, γνωρίζω όμως ότι κάπως έτσι χάθηκε η μάχη στο Πέτα.


Όπως διαβάζω αγαπητό μου πνεύμα, και άλλη ένοπλη ληστεία έγινε στα ΕΛΤΑ Διασέλλου με δράστες δύο κουκουλοφόρους με καλάσνικωφ που άρπαξαν 13.000.


Αντιθέτως, ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, χωρίς κουκούλα, "άρπαξε" από τους δημόσιους υπαλλήλους τα Δώρα Χριστουγέννων - Πάσχα καθώς και το επίδομα αδείας.


Εν τω μεταξύ η κ. Αλέκα Παπαρήγα θεωρεί μικροαστική εκτόνωση τα γιαουρτώματα. Με λιπαρά ή χωρίς;
O πρώην υπουργός Γιώργος Παπαγεωργίου τη Μ.Πέμπτη στην Αγία Θεοδώρα, ψάλλει συνοδεία κιθάρας, προσευχόμενος για ταχεία επάνοδο στην κυβέρνηση με το κόμμα της κ. Μπακογιάννη.