2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Είμαστε ακόμα ζωντανοί...

Δημοσίευση: 27-05-2007 - Στήλη: Εδώ ΤΕΙ - Τεύχος: Τεύχος 15-16 (Δεκέμβριος 2006 - Ιανουάριος 2007)



Δεν ξέρω ίσως είναι δική μου εντύπωση, μα αυτό τον καιρό τα πράγματα εδώ δείχνουν στάσιμα. Τόσο που δημιουργείται μέσα μου ένας μικρός εκνευρισμός. Σαν να έχουμε όλοι συμβιβαστεί με μια κατάσταση που δεν την συνειδητοποιούμε απολύτως, αλλά απλά συνεχίζαμε να υπάρχουμε στα πόστα μας μόνο και μόνο από συνήθεια. Ίσως να κάνω εγώ λάθος αλλά πιστεύω πως δεν θα μας έβλαπταν καθόλου πρωτοβουλίες, με κέντρο τον πολιτισμό, στα πλαίσια της δραστηριότητας του Τ.Ε.Ι με τη συμμετοχή φοιτητών.
Μιλώ για την ύπαρξη εκδηλώσεων με επικοινωνιακό χαρακτήρα όπου θα αναδεικνύονται και θα ανταλλάσσονται απόψεις με διάφορους τρόπους όπως π.χ καλλιτεχνικά δρώμενα (συναυλίες, εκθέσεις, με δημιουργήματα των σπουδαστών της κάθε σχολής κτλ). ‘Η ακόμη εκδηλώσεις με τιμητικό και ενημερωτικό χαρακτήρα με αφορμή κάποιο σημαντικό γεγονός.
Γενικότερα καταστάσεις όπου θα κάνουν τον νέο να αισθάνεται πως ο κόσμος γύρω του «γυρνάει» και ίσως και αυτός έχει την δικιά του δυνατότητα και ελπίδα να τον αλλάξει προς το καλύτερο και να ενταχθεί πιο ομαλά στο σύνολό του. Εκδηλώσεις με έμπνευση και πρωτοτυπία και όχι μόνο μιζέρια και κακόγουστα «πάρτυ», βγαλμένα από μια υποκουλτούρα που διαρκώς επεκτείνεται. Ίσως βέβαια η τωρινή πραγματικότητα να εξυπηρετεί κάποιους, με μια γενιά που συνεχώς αποκοιμίζεται, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε πως δεν αξίζουμε τέτοιας μεταχείρισης.
 Είναι σίγουρο πως κάπου ανάμεσα μας υπάρχουν ελπίδες, ας προσπαθήσουμε να τις αναδείξουμε.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, Καλά Χριστούγεννα.

Υ.Γ: Τώρα που το είπα συνειδητοποίησα ότι ήρθαν!