2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Πνεύμα Αντιλογίας 55

Δημοσίευση: 22-10-2010 - Στήλη: Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος: Τεύχος 55 (Οκτώβριος 2010)



 

  • «Αξιοβίωτος» αποδεικνύεται, αγαπητό μου πνεύμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, διότι, όπως διαβάζω, όταν εξελέγη Νομάρχης δεν ανέστειλε την επαγγελματική του δραστηριότητα, ως όφειλε, αλλά συνέχισε να έχει ατομικό εισόδημα, πλην της νομαρχιακής αποζημίωσης, διατηρώντας έτσι το αξίωμα του νομάρχη- ηλεκτρολόγου-μηχανικού.

  • «Ήπειρος , τόπος να παί-ζεις» μάλλον παράκουσε ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιώργος Αρμένης και κατέρχεται με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη «Ήπειρος, τόπος να ζεις». Όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί έκλεισαν τα ψηφοδέλτια τους, αλλά είναι άγνωστο πόσοι και ποιοι θα πάνε, μετά την 7η Νοεμβρίου, για περαίωση.

  • Στο μεταξύ ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος εγκαινίασε το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας. Οι πληροφορίες ότι εγκαινίασε και πτέρυγα που θα φιλοξενήσει «περαιωμένους πολιτικούς» ελέγχονται ως ανακριβείς.

  • «Να λειτουργεί ο Δήμος μας με κανονισμούς κι όχι με αυτοσχεδιασμούς» αναφέρθηκε σε έναν από τους στόχους του ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Γιώργος Παπαβασιλείου. Υπονοεί μήπως, αγαπητό μου πνεύμα, ότι ο πρώην αυτοσχεδίαζε επί οκταετία;

  • Από τη δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Παπάζογλου «τα φαγοπότια τελείωσαν για όσους τα ονειρεύονται, ήρθε η ώρα των πολιτών» τί να συμπεράνω αγαπητό μου πνεύμα: ότι μέχρι τώρα έτρωγαν μόνο οι πολιτικοί και ήρθε η ώρα να φάνε και οι πολίτες ή απλώς οι πολίτες είναι λιτοδίαιτοι; Η αγωνία μου, αγαπητό μου πνεύμα, δεν είναι ποιος θα εκλεγεί σύμβουλος, αλλά πως θα ξεμπλέξουν μεταξύ τους τα σόγια μετά.


  • Αντίλογος