2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Verbatim 55

Δημοσίευση: 22-10-2010 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 55 (Οκτώβριος 2010)



argiris"Να κάνουμε την Άρτα και την Πρέβεζα προπύργιο της πράσινης ανάπτυξης" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ο Γιαννιώτης υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου,με το συνδυασμό «Ήπειρος, Τόπος να ζεις»,«κολακεύει» τους καμπίσιους.

kaxrimanis"Θέλουμε την ανάταξη του τόπου" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», μιλάει με ιατρικούς όρους για την “εξαρθρωμένη” Ήπειρο.

«Παλεύουμε για μια κοινωνία που ο πλούτος θα μοιράζεται σε όλους και το χαμόγελο θα ανθίσει στα χείλη όλων των ανθρώπων», αθεράπευτα αισιόδοξος ο ΝΙΚΟΣ ΖΗΚΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την «Αριστερή Παρέμβαση».

«Οι εκλογές του 2010 πρέπει να αποτελέσουν πεδίο διόρθωσης της λαϊκής ψήφου σε σχέση με τις εκλογές του 2009»ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας με όρους χρηματιστηρίου.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε. Έναν Δήμο που θα αγκαλιάσει και θα αφομοιώσει αρμονικά το σύνολο των δημοτών στη νέα πραγματικότητα, παρέχοντας σε όλους ίσες ευκαιρίες, πέρα από τοπικισμούς και συμφέροντα».
O υποψήφιος δήμαρχος Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ εμφανίζεται υπεράνω τοπικισμών και συμφερόντων

"Να πάει και να πεί τί στους κατοίκους του δήμου Ξηροβουνίου ο κ. Παπαβασιλείου; Οι εποχές με τα καθρεφτάκια και τις φανταχτερές χάντρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί." O εν ενεργεία Δήμαρχος Ξηροβουνίου και υποψήφιος με τη «Δημοτική Αλλαγή» ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΜΑΣ αμφισβητεί εντόνως τις καλές προθέσεις του νομάρχη.

«Μπορούμε και κυκλοφορούμε στην Άρτα φανερά, στο φως του ηλίου, χωρίς να φοβόμαστε τίποτε, με καθαρό κούτελο», ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Άρτας με το συνδυασμό «Γέφυρα στο μέλλον», κόβει τις γέφυρες με το παρελθόν.

"Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε". Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Άρτας, με τον αέρα της αυτοδιοικητικής εμπειρίας.

«Εμείς το Δήμο θα τον πάρουμε και θα τον δώσουμε πάλι πίσω σ’ αυτούς που τους ανήκει. Στους δημότες του". Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΣΑΒΕΡΕΣ, νυν Δήμαρχος Πέτα και υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Ν. Σκουφά, στο ρόλο του υπηρέτη του λαού.


«Οκτώ χρόνια σε αυτήν την αίθουσα ανεβάσαμε το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και του πολιτικού πολιτισμού σε πολύ υψηλά επίπεδα». Ο απερχόμενος δήμαρχος ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ευλογεί τα γένια του.

vasilakis«Αποδεσμεύω τους συνεργάτες μου αλλά και τους φίλους να επιλέξουν και να πράξουν κατά συνείδηση ως ελεύθεροι πολίτες. Γιατί οι πολίτες δεν είναι ούτε πραμάτεια ούτε πελατεία ούτε αντικείμενα συναλλαγής μεταξύ των οποιωνδήποτε “αρχηγών”». Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ συνοψίζει την πολιτική του παρακαταθήκη.