2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 55

Δημοσίευση: 21-10-2010 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 55 (Οκτώβριος 2010)



canonCanon PowerShot SX 130 IS: Almost DSLR

Ο λόγος για την νέα Canon PowerShot  SX130 IS με αισθητήρα 12 megapixel, δυνατότητα φωτογράφησης από τα 28χιλιοστά σε macro mode μέχρι και τηλεφακού 336 χιλ. Δίνεται μαζί φυσικά και η δυνατότητα για και 12x οπτικό zoom. Η SX130 IS προσφέρει υποστήριξη για κάρτες μνήμης SDXC μέχρι το θεωρητικό μέγιστο των 2TB, δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720p HD, επιπλέον αυτόματες ρυθμίσεις για διάφορες καταστάσεις λήψης και οθόνη με διαγώνιο 3.0?.

Η νέα PowerShot αποτελεί την ιδανική μηχανή για εκείνους που επιθυμούν μια εύχρηστη ψηφιακή φωτογραφική που χωράει παντού, χωρίς πολλές παραχωρήσεις στην ποιότητα. Εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να ξοδέψουν λίγα σχετικά χρήματα και να παραμείνουν μακριά από τα μεγαλύτερα σε όγκο μοντέλα DSLR.

Πηγή: katerelos.gr - Τιμή: 199

 

ipodiPod Nano Multiouch: 6th Gen power!

Ο μόνος τρόπος να κάνει η Apple καλύτερο το iPod Nano ηταν να το κάνει μικρότερο, και πως τα κατάφερε; Αφαίρεσε το click wheel, και άφησε μόνο μια οθόνη multitouch μέσω της οποίας πραγματοποιείται όλη η διαχείριση των media αρχείων. Ακόμη μια φορά ο θείος Steve δείχνει το δρόμο και στα mp3 players, δίνοντας μας μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον το νέο Nano διαθέτει VoiceOver, FM Radio, Nike+ και υποστήριξη σε 24 γλώσσες, ενώ διατίθεται σε εκδόσεις 8 και 16GB.

Πηγή: multirama.gr - Τιμή: 185


canonCanon Pixma 560: Πολύ-εργαλείο!

Aπό την Canon έρχεται η πρότασηγια ολοκληρωμένο πολυμηχάνημα για αντιγραφικό, σαρωτή και φυσικά εκτυπωτή. Pixma 560 λοιπόν για κορυφαίες εκτυπώσεις με ανάλυση 9600dpi και σταγονίδια με όγκο μελανιού 1pl για τους απαιτητικούς οικιακούς χρήστες που δεν θέλουν παραχωρήσεις ακόμη και σε φωτογραφική ποιότητα. Στα πολύ θετικά του τα 5 μελάνια τα οποία προσδίδουν και αντίστοιχα μικρό κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης. Έρχεται με ενσωματωμένο wifi προκειμένου να συνδέεται στο ασύρματο δικτυό σας και να παρέχει δυνατότητα εκτύπωσης από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Ακόμη το ενσωματωμένο Duplexer σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εκτυπώσεις διπλής όψης πανεύκολα.

Πηγή: plaisio.gr - Τιμή: 119


nokiaNokia N8: Symbian is not dead!

Οι Φινλανδοί έχουν ξεκινήσει τα promo και τις ενημερώσεις ανά τον κόσμο, προσφέροντας σε bloggers και δημοσιογράφους την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το νέο Symbian κινητό της Nokia με την επωνυμία Nokia N8. Το N8 είναι το πολλά υποσχόμενο νέο κινητό της Nokia η οποία δεν εγκαταλείπει το Symbian platform και παρουσιάζει το N8 σε συνδυασμό με το πολύπαθο Ovi Store. Μένει να δούμε αν το στοίχημα θα μπορέσει να το κερδίσει τη στιγμή που Android και iOS μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς τα μερίδια αγοράς τους. Στα ηλεκτρονικά δεσπόζει η κάμερα των 12 megapixel η οποία έχει και δυνατότητα εγγραφής HD Video και φυσικά τα 680MHz της CPU μαζί με τα 256MB RAM που έχει το Nokia N8. Φυσικά δεν λείπει η πολύ καλή Amoled οθόνη η οποία με τις multitouch ιδιότητες έχει γίνει το σημείο αναφοράς στο upper level που στοχεύε η συγκεκριμένη συσκευή.

Πηγή: pixmania -Τιμή: 566


qnapQnap 459 Pro+: NASty!

Το Qnap 459 Pro+ δεν θα λέγαμε ότι είναι ένα NAS το οποίο απευθύνεται σε μη απαιτητικούς χρήστες. Ενσωματώνει πολυάριθμες λειτουργίες πρόσβασης και ασφάλεια για όλα σας τα δεδομένα. Δέχεται 4 x 3.5" SATA I/II HDD εως 8TB, έχει επεξεργαστή Intel Atom Processor 1.8GHz (ολοκαίνουργιος και Dual-Core), Μνημη 1 GΒ DDRΙΙ, 512MB Μνημη FLASH, 2 x 1GB Ethernet, 5 θυρες USB 2.0,  2 θυρες eSATA, Δυνατοτητα RAID (0/ 1/ 5/ 6/ 5+Spare, JBOD, Online RAID Capacity Expansion, Online RAID Level Migration). Πολύ σημαντικό είναι η ταχύτητά του που πραγματικά δίνει την αίσθηση ότι δουλεύετε σε τοπικό δίσκο παρά σε NAS καθώς και οι πολυάριθμες business oriented λειτουργίες του (Vmware read, Citrix ready, iSCSI, κτλ) για αυτούς που θέλουν το κάτι τις παραπάνω. Όλα αυτά βέβαια αντικατοπτρίζονται σε μια σχετικά τσουχτερή τιμή.

 

Πηγή: Span.com - Τιμή: 727.33 $