2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 49

Δημοσίευση: 04-03-2010 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 49 (Μάρτιος 2010)



 

Popcorn Hour C200: BD Friendly

Η Popcorn hour, εταιρία η οποία ασχολείται αποκλειστικά με media players, μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν με το πολύ καλό A110. Η συνέχεια του Α110 ακούει στο C200, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το C200 είναι βασισμένο στον Sigma Designs SMP8643 στα 667MHz, διαθέτει 512MB DDR2 DRAM και ο βασικός σκοπός ύπαρξής τους είναι προκειμένου να τα ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ! Κυριολεκτικά, το media player αυτό ζητάει να το τροφοδοτήσετε με οποιοδήποτε τύπο αρχείου (high def ή μη), matroskes και υποστηρίζει σπάνιο κι αυτό) αναπαραγωγή Bluray και DVD ταινιών με full support. Στα highlights επίσης η υποστήριξη Gigabit Ethernet, HD Audio και οι αναλογικές έξοδοι (που είναι ακόμη χρήσιμες!). Τα Pop Corn σας λοιπόν και καλές θεάσεις!

Πηγή: popcornhour.gr - Τιμή: 369


Mophie Juice Pack Air: Protected Power!

Η Mophie είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται στα accessories των Apple συσκευών. Πρόσφατα παρουσίασε μια πολύ ιδιαίτερη θήκη για τα Iphone 3G / 3GS η οποία εκτός από το δύσκολο έργο της προστασίας του πολυαγαπημένου σας κινητού, έχει και ενσωματωμένη μπαταρία προκειμένου να καταπολεμήσει την Αχίλλειο πτέρνα των iPhones που ακούει στο όνομα αυτονομία! Με 1200mAh επιπλέον τα οποία η συσκευή χρησιμοποιεί πρωτίστως και κατόπιν χρησιμοποιεί την μπαταρία, δύσκολα θα μείνετε χωρίς juice, και σίγουρα θα μπορέσετε να διακρίνετε πόση σας έχει απομείνει από τα LED Indicators στην πίσω πλευρά της θήκης.

Πηγή: morphine.com Τιμή: 79,95$

 
 
 
 
 
 

 

D-Link DSM-380 Boxee Box: Piece of Art

Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια τετράγωνα κουτάκια  των media players, η ταϊβανέζικη D-Link προτείνει ένα ανατρεπτικό «κουτί». Το Βoxee Box. Έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi 802.11n και είναι ικανό να streamάρει audio και βίντεο από το δικτυωμένο PC και τους NAS δίσκους μας στη τηλεόραση και στο στερεοφωνικό μας. Η συσκευή της D-Link επίσης συνδέεται αυτόματα με δεκάδες site με περιεχόμενο ήχο, εικόνα και φωτογραφίες. Eκτός από ασύρματα το Boxee Box μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο και ενσύρματα αφού διαθέτει θύρα Ethernet. Στο εσωτερικό του υπάρχει o dual-core ARM Cortex A9 CPU καθώς η νέα πλατφόρμα της Nvidia Tegra 2! Σίγουρα δεν απογοητεύει αυτή η περίσσεια δύναμης. Επίσης έχουμε οπτική έξοδο ήχο, αναλογική στερεοφωνική έξοδο ήχου, δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με ιντερνετικά ραδιόφωνα. Η συσκευή μοιάζει σαν "κομμένη" για να πατάει με άνεση στη θέση της!

 

Πηγή: dlink.com Τιμή: 200$

Laybag: iPhone Rest!

Επειδή οι φορητές σας συσκευές δεν πρέπει να μένουν παραπονεμένες, η Γερμανική Leipzeig δημιούργησε από microfiber και plastic pellets το Laybag. Το laybag προσφέρει στήριξη στις mobile συσκευές σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια, καθώς μπορεί να προσαρμόζεται σε αυτή και στη συσκευή. Στηρίξτε τις συσκευές σας στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο τραπέζι, ακόμα και στο πόδι σας! Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το microfiber καθαρίζει με χαρακτηριστική άνεση την βρώμικη οθόνη σας!

Πηγή: Laybag Τιμή: 9,99

 

 

Pogoplug: Ready to plug it in!

Πόσες φορές δεν αναρωτιόμαστε πόσο χρήσιμο θα ήταν αν μπορούσαμε να έχουμε τα περιεχόμενα του δίσκου μας online στο internet; Το Pogoplug έρχεται να καλύψει το κενό αυτό καθώς συνδέοντας το δίσκο ή το USB drive μας πάνω στη συσκευή, αυτά είναι πλέον διαθέσιμα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσω του internet. Big deal θα μου πείτε, αλλά το καλό δεν σταματά εδώ. Το Pogoplug έχει ένα εκπληκτικά εύκολο και εύχρηστο user interface που δίνει την αίσθηση ότι είμαστε σε τοπικό περιβάλλον καθώς και διαθέτει δικό Application για το BlackBerry, iPhone, Android. Αναλογιστείτε ότι μπορείτε μια φωτογραφία που μόλις τραβήξατε από το κινητό σας να την κάνετε upload στο σκληρό σας δίσκο στο σπίτι, να ορίσετε ότι θέλετε να τη δουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, καθώς και να την postάρετε σε facebook, flickr, κτλ. και όλα αυτά εύκολα και αβίαστα! Βάλτε το λοιπόν απλά στην πρίζα!

Πηγή: pogoplug.com - Τιμή: 129 $