2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Verbatim 43

Δημοσίευση: 17-07-2009 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 43 (Ιούλιος-Αύγουστος 2009)



Το να κόψει κανείς το κάπνισμα, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εγώ προσωπικά, το έχω κόψει πάνω από 100 φορές"
ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ


"Πώς θα πετάξει τα λουλούδια ο κύριος στην κυρία, όταν ο κύριος θα είναι στο καπνιστών και η κυρία στο μη καπνιστών; O ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΟΣ, πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Άρτας θέτει πρακτικά ερωτήματα μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.


"Και ως χώρα και ως νομός έχουμε φτάσει στον πάτο" Συμπεραίνει, μετά τις ευρωεκλογές, ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΒΟΛΟΣ, επικεφαλής της μείζονος νομαρχιακής αντιπολίτευσης.


"Είναι καιρός πλέον να δώσουμε ένα τέλος στη φρίκη των ναρκωτικών" Διαπιστώνει, την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο δήμαρχος Αρταίων ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ.

"Κάποιους δεν ενδιέφερε να πάρουν χρήματα οι αγρό- τες της Άρτας, αλλά πως να κάνουν πολιτικό παιγνίδι για προσωπικά ωφέλη. ΄Ολοι άλλαξαν θέση πλην εμού, και ζητούσαν τελικα και αυτοί αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ"  Είπε o βουλευτής της ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ, κατονομάζοντας τον βουλευτή και υφυπουργό της ΝΔ Γ.Παπαγεωργίου, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνη, το νομάρχη Γ. Παπαβασιλείου, τον πρόεδρο ΕΑΣΕ-Φ Βαγγέλη Βαγγέλη και τον πρόεδρο ΟΑΣΝΑ Ευάγγελο Μπέτσα.


"Ψίχουλα" τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση ως αποζημίωση στους αγρότες που επλήγησαν από τον παγετό του 2008"
Δήλωσε ο βουλευτής Δ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ για το ίδιο θέμα.


«Μόνο εγώ κυνηγώ το ντόπινγκ, όλοι οι άλλοι μένουν στα λόγια.Περιμένω να δω έργα και απ' την πολιτεία»
Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ τα βάζει με την ντόπα


«Το απόστημα εντοπίζεται κυρίως στο ίδιο άθλημα», Τόνισε με νόημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, τασσόμενος και αυτός στον αγώνα κατά του ντόπινγκ.


“Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από το κάπνισμα που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα” ΑΡΚΑΣ