2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 42

Δημοσίευση: 16-06-2009 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 42 (Ιούνιος 2009)



WESTERN DIGITAL WD3000HLFS

VELOCIRAPTOR 300GB SATA2:

Σκληρός αντίπαλος

Η WD στην κατηγορία των S-ATA 10.00 rpm δεν έχει αντίπαλο καθότι παίζει μόνη της. Ο VelociRaptor είναι το νεώτερο μέλος της μοναδικής αυτής κατηγορίας και τα specs το αποδεικνύουν περίτρανα: Average latency: 5 ms, Average seek time 7ms, 1.4 million MTBF Hours είναι ικανά να πείσουν και τους πιο δύσπιστους. Ουσιαστικά πρόκειται για τον 2,5" δίσκο προσαρμοσμένο σε 3,5" ψύκτρα (δεν είναι βεβαίως τυχαία η επιλογή της διάστασης). Αν και τα 300 GB μοιάζουν λίγα στις εποχές μας, ο δίσκος αυτός προσφέρει κάτι διαφορετικό από την αφθονία gigabytes: ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Πηγή: Multirama - Τιμή: 319

 

 

Logitech

Illuminated Keyboard:

Backlighted άνεση

Η Logitech για μια ακόμη φορά θέτει τα standard στην τεχνολογία των πληκτρολογίων και την άνεση των δακτύλων και φυσικά των καρπών μας. Το πληκτρολόγιο είναι εντυπωσιακά λεπτό (9,3μμ) και έχει minimal σχεδιασμό, για να δένει με το υπόλοιπο περιβάλλον του γραφείου σας χωρίς να θυσιάζει παράλληλα την άνεση και τη λειτουργικότητα. Η Logitech χρησιμοποιεί στο πληκτρολόγιο αυτό την τεχνολογία PerfectStroke προκειμένου να παρέχει στους χρήστες καλύτερη αίσθηση ακόμη και από τα πληκτρολόγια των φορητών υπολογιστών. Ενδεικτικά αναφέρω ότι συγκρίνεται με τα αντίστοιχα πληκτρολόγια της Apple στον τομέα αυτό, που θεωρούνται κορυφαία. Το soft touch palm rest θα στηρίξει και θα ξεκουράσει τους πονεμένους από την πολύωρη χρήση καρπούς σας, για πιο ξεκούραστη πληκτρολογική εμπειρία! Έχει πλήρη Multimedia πλήκτρα (classic) ενώ τη λειτουργία που χρωστάει το όνομά του την αφήσαμε για το τέλος: Τα πλήκτρα είναι backlighted για το βράδυ για να μπορείτε να βλέπετε τι ακριβώς πληκτρολογείτε ακόμα και το βράδυ! Πραγματικά πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο υψηλών επιδόσεων, ειδικά για ξενύχτηδες όπως ο γράφων!

Πηγή: you.gr - Τιμή: 73

 

 

Logitech

Harmony

Universal Remote:

One 4 all!

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στα χέρια σας με το λάθος χειριστήριο από τα 5-6 που έχετε αραδιασμένα στο τραπεζάκι του σαλονιού; Με το Logitech Harmony μπορείτε να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να βάλετε όλα τα remote controls στο ράφι. Μπορείτε να ελέγχετε μέχρι και 5 συσκευές ταυτόχρονα καθώς και να “κατεβάσετε” μέσω Internet στη συσκευή σας ρυθμίσεις από μια database 225.000 συσκευών από 5.000 εταιρίες! Η LCD οθόνη διασφαλίζει την γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στα διαφορετικά setups και βοηθάει στην ευκολότερη “πλοήγηση”. Άλλωστε στο τέλος μόνο ένα απομένει...!

Πηγή: Multirama Τιμή: 30

 

 

EGREAT EG-M34A HD Networked Media Tank:

Επιτραπέζιος Media Player Full HD

Ουσιαστικά πρόκειται για αντίστοιχο media player με τον PopCorn Hour που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο τεύχος. Υποστηρίζει αναπραγωγή αρχείων Full HD έως 1080p και είναι βασισμένος στο SIGMA DESIGNS SMP8635 CPU. Στα κατά συγκαταλέγεται ότι δεν υποστηρίζει (ακόμα) DTS Downmix και HDMI pass-through ήχο, αλλά τα παραπάνω είναι προσωρινά μιας και στο ερχόμενο firmware upgrade θα ενσωματωθούν. Στο πίσω μέρος του ξεχωρίζουν η HDMI 1.3 έξοδος και component, composite, S/PDIF optical, S-video. Υποστηρίζεται εννοείται και Dolby TrueHD, DTS HD-HR, DTS HD-MA και Dolby Digital Plus. Διαθέται θύρα LAN και υποστηρίζει wireless connectivity μέσω USB Stick. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση από όλες τις απόψεις για αναπαραγωγή Full HD περιεχομένου στις τηλεοράσεις σας, ενώ η τιμή του αποτελεί πραγματική πρόκληση για αυτά που προσφέρει!

Πηγή: e-shop - Τιμή: 160

 

 

Sony HDR-TG7E Βιντεοκάμερα:

Full HD στην παλάμη σας

Η Sony προχωράει ένα βήμα παραπέρα με τις κάμερες High Definition και εμπλουτίζει συνεχώς τη σειρά των “μικρών” TG με νέα μοντέλα. Πρόκειται για βιντεοκάμερα που χωράει άνετα σε μια τσέπη ή μια τσάντα και μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Στα ηλεκτρονικά η εν λόγω κομψή κυρία μπορεί να γράψει video Full HD 1920x1080 στην εσωτερική της μνήμη των 16GB, διαθέτει GPS για geotagging, CCD στα 2.4 Mpixel, φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με οπτικό ζουμ 10x και LCD 2.7’’ για να βλέπετε τι κάνετε. Όλα αυτά προστατεύονται από το σκληρό και όμορφο τιτάνιο της TG7VE σε κάθε ένα από 62X117X30 κυβικά χιλιοστά του όγκου της που εφαρμόζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας, ζυγίζοντας μόλις 240 γραμμάρια. Διαθέτει λειτουργία Smile Shutter, ανιχνεύει πρόσωπα (προσοχή όχι και καταστάσεις...) και σταθεροποιεί την εικόνα με το SteadyShot. Ένα πολύ ωραίο feature είναι ότι σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες μεγέθους μέχρι κα 4 Μegapixels ενόσω τραβάτε ταυτόχρονα με την κάμερα!

Πηγή: plaisio.gr - Τιμή : 899