2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Verbatim 42

Δημοσίευση: 16-06-2009 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 42 (Ιούνιος 2009)



"Η μεγάλη γαλλική κεντροδεξιά ποτέ δεν συνεργάστηκε με τον Λεπέν και παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος, έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογές. Κυβερνούν 14 χρόνια, ενώ ο Λεπέν έχει συρρικνωθεί πολιτικά"

Η υπουργός Εξωτερικών ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ, ξορκίζει τον Καρατζαφέρη και το κόμμα του.

 

 

"Ούτε εγώ είμαι Λεπέν αλλά, πολύ περισσότερο, ο Καραμανλής δεν είναι Σαρκοζί"

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά, ανταπαντώντας στην προηγούμενη δήλωση.

 

 

"Τα μέλη του ΔΣ του Βρετανικού Μουσείου θα ήταν διατεθειμένα να δανείσουν τα Μάρμαρα για τρεις μήνες, αν η ελληνική κυβέρνηση αναγνώριζε ότι ανήκουν στο Βρετανικό Μουσείο και φρόντιζε για την ασφαλή μεταφορά τους"

Η διευθύντρια Επικοινωνίας του Βρετανικού Μουσείου ΧΑΝΑ ΜΠΟΛΤΟΝ, μας κάνει τη χάρη.

 

 

"Η αποδοχή της πρότασης θα ισοδυναμούσε με τη νομιμοποίηση της υφαρπαγής των Γλυπτών και τον τεμαχισμό του μνημείου πριν από 207 χρόνια"

Ο υπουργός Πολιτισμού ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ερμηνεύει την παραπάνω δήλωση και ταυτόχρονα αρνείται τη χάρη των Βρεττανικού Μουσείου.

 

 

"Δημαγωγείτε ασύστολα και κολακεύετε τους νέους για να προσπορισθειτε, οπως νομίζετε, μερικούς ψήφους, «ψαρεύοντας» σε θολά νερά"

Ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, καταγγέλει τους υπουργούς Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κώστα Τασούλα για την μείωση της θητείας.

 

 

"Είμαι ευτυχισμένος και δεν περίμενα τέτοια υποδοχή"

O ποδοσφαιριστής ΙΒΙΤΣΑ ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ, εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του, μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

 

"Στην Ελλάδα δεν κάνουμε παραγωγικές επενδύσεις, φτιάχνουμε κεραμίδια"

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το περιβάλλον και την Χωροταξία, ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, σχολιάζει τις προτεραιότητες του Νεοέλληνα.