2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Verbatim 40

Δημοσίευση: 13-04-2009 - Στήλη: Verbatim - Τεύχος: Τεύχος 40 (Απρίλιος 2009)"Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον ρόλο σας αν είσθε Περιφερειάρχης της Ηπείρου ή Περιφερειάρχης της ΝΔ στην Ήπειρο"

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ θέτει το δίλημα στον κ. Πανοζάχο για τα έργα που (δεν) έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ήπειρο.

"Υπηρετώ την Ήπειρο με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ"

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ, Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου, απαντά στο προηγούμενο δίλημμα.

"Είναι απαράδεκτο η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ να στηρίζει με τα κέρδη της το χαρτοφυλάκιο της Αγροτικής Τράπεζας, τα προνόμια των μεγαλοστελεχών της"

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε ομιλία του στα Γιάννενα στις 8/3/2009, δεσμεύεται ότι τα κέρδη της ΔΩΔΩΝΗΣ θα παραμείνουν στην Ήπειρο.

"Πριν φτάσουμε καν στο Μέγαρο, όλη η Ελλάδα γνώριζε το πρόβλημα με τα μνημεία μας"

Ο μουσικοσυνθέτης ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, υπερακοντίζοντας για την εκδήλωση "Άρτα, Χθες, Σήμερα, Αύριο" στο Μέγαρο Μουσικής.

" Η Άρτα είναι τρόπος ζωής"

Ο Δήμαρχος Αρταίων ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ εκθειάζει στην ομιλία του, στην ίδια εκδήλωση, τη σπουδαιότητα του να είναι κανείς Αρτινός.

"Όπως όλοι γνωρίζετε βρίσκεται στην Ελλάδα η νομπελίστρια κα Κρούγκμαν και ο υπουργός τη συνοδεύει στην επίσκεψή της στον πρωθυπουργό!"

Ο υφυπουργός Οικονομικών ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ αλλάζει φύλο στο διάσημο νομπελίστα, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την απουσία του προϊσταμένου του υπουργού κ.Παπαθανασίου από τη Βουλή.

"Είναι γνωστό ότι ο Σουφλιάς δεν ακούει καλά!"

Ο βουλευτής της ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ εκφράζει το παράπονό του για ένα ραντεβού που εκκρεμεί από τον περασμένο Νοέμβριο, με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

"Ηταν πολιτικό έγκλημα, οι δράστες του οποίου είναι σήμερα πρωταγωνιστές στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το κακό που έκαναν δεν συγκρίνεται παρά μονάχα με την επταετή επέλαση των ανεγκέφαλων συνταγματαρχών και της παρέας τους".

Ο συγγραφέας ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗΣ για την ιδιωτική τηλεόραση στη χώρα μας.