2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 35

Δημοσίευση: 11-10-2008 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 35 (Οκτώβριος 2008)



Acer Aspire One:  Eίπαμε κι άλλο μικρό;

Επειδή η πίτα είναι μεγάλη απ’ ότι δείχνει και καθώς η Acer
δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, η δική της πρόταση για τους υποφορητούς δεν έιναι άλλη από το One.
Εξοπλισμένο με τον κλασσικό πια Atom επεξεργαστή στα 1.6 Ghz, 512ΜΒ RAM, 8GB SSD καθώς και με card reader, Camera, και 802.11b/g adapter, έχει όλες τις δυνατότητες που θα σας πείσουν να τον αγοράσετε. Σε συνδυασμό με το Glossy του φινίρισμα και τον κομψό σχεδιασμό, αποτελεί σίγουρα πολύ αξιόλογη επιλογή στη σωστή τιμή.


Πηγή: PriveShop - Τιμή: 298




                                            
Canon Selphy 740: Για τους ανυπόμονους

Έχετε μόλις γυρίσει σπίτι σας από την εκδρομούλα σας
και θέλετε να εμπλουτίσετε το album των φωτογραφιών σας...
Η καλή σας φωνάζει ότι δεν τυπώνετε ποτέ τις φωτογραφίες που τραβάτε με την ψηφιακή (chic!) και είστε πραγματικά σε αδιέξοδo, στο οποίο ο μικρούλης Canon θα σας βοηθήσει. Ο Selphy CP740 Compact Photo Printer ενσωματώνει μια έγχρωμη LCD οθόνη 2 ιντσών στην οποία μπορεί να γίνει απεικόνιση των προς εκτύπωση φωτογραφιών, red-eye correction το οποίο ανιχνεύει και επιλύει αυτόματα το πρόβλημα των κόκκινων ματιών και πολλαπλές επιλογές άμεσης εκτύπωσης. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι είτε θα συνδέσετε απευθείας την φωτογραφική σας πάνω στον εκτυπωτή είτε θα τον τροφοδοτήσετε με μια καρτούλα μνήμης. Ο Selphy CP740 εκτυπώνει μια φωτογραφία 4"x6" σε περίπου 58 δευτερόλεπτα, καθώς το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Πηγή: Multirama - Τιμή: 79




Apple iPod nano chromatic 4G:
Το νέο iPod

Τι είναι αυτό που ζυγίζει μόλις 38 gr, έχει μικροσκοπικό μέγεθος και παίζει mp3; Τι άλλο εκτός από το νέο iPod nano chromatic, την 4η γενιά των iPod. H apple έδωσε καμπύλες, πολύ χρώμα, καλό hardware, μικρότερο μέγεθος και design που μοιάζει αρκετά με τις πρώτες γενιές και την candy bar φιλοσοφία της Apple στα nano. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο,το νέο nano 4G είναι το πιο λεπτό iPod που κατασκευάστηκε ποτέ. Τα ηλεκτρονικά του υποστηρίζουν playback μουσικής για 24 ώρες ενώ το βίντεο θα “σκοτώσει” την μπαταρία στις 4 ώρες ακόμα και αν δεν παίζετε με το ενσωματωμένο accelerometer που περιστρέφει αυτόματα την εικόνα στην οθόνη όταν περιστρέψετε το nano. Το ίδιο accelerometer χρησιμοποιείται και όταν κουνάτε το nano για να παίξετε τυχαία ένα κομμάτι.Το βελτιωμένο UI έχει αλλάξει και παίζει με Cover Flow όταν το nano περιστραφεί. Παράλληλα έχουν ενσωματώσει και το Genius που ουσιαστικά επιτρέπει στο iPod nano διαβάζοντας τα τραγούδια που ήδη έχετε και ανάλογα με τις προτιμήσεις, να προτείνει νέα τραγούδια που ταιριάζουν σε αυτό που ήδη έχετε, ακούτε, θέλετε.

Πηγή: Πλαίσιο - Τιμή: 159,00

 


Nokia N96: Το καινούριο σας Smartphone

Η Nokia ανακοίνωσε το νέο high end smartphone της, τη συνέχεια του Ν95 που δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτε άλλο εκτός από το N96. Διαθέτει οθόνη 2,8 ιντσών, προσφέρει 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει βίντεο υψηλής ποιότητας, ενώ ενσωματώνει και τηλεοπτικό δέκτη DVB-H (αν και θα αργήσουμε πολύ να το δούμε στην Ελλάδα). Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με φακό αυτόματης εστίασης Carl Zeiss  με dual LED flash και δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση VGA, η υποστήριξη των τεχνολογιών HSDPA και Wi-Fi 802.11b/g, ο δέκτης GPS με υποστήριξη A-GPS, το ραδιόφωνο FM (με RDS και Visual Radio) κ.α. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Ν96 είναι το Kickstand, που επιτρέπει στη συσκευή να σταθεί όρθια σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Έτσι ο χρήστης παρακολουθεί τηλεόραση ή βίντεο χωρίς να χρειάζεται να την κρατάει με τα χέρια του.

Πηγή: e-shop - Τιμή : 685

 

 

Canon iXUS 980IS: Η νέα γενιά

Η καινούρια compact digital camera της Canon, έχει 14.7 ολόκληρα Megapixels ικανά να αποτυπώσουν τις πιο όμορφες στιγμές σας.Η μικρή Canon συνδυάζει φινετσάτο design, μικρό μέγεθος και εκπληκτικές επιδόσεις. Nέο επεξεργαστή DIGIC 4 (λέγε με Servo AF focus tracking system, Intelligent Contrast Correction, high ISO speed noise reduction), LCD οθόνη 2.5 ιντσών, 3.7x οπτικό zoom, Quick Shot Modes, αυτόματη σταθεροποίηση της εικόνας και πολλές ακόμα λειτουργίες που θα σας ανταμείψουν με την επιλογή της. Say Cheese!

Πηγή: Katerelos - Τιμή: 332