2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 17

Δημοσίευση: 18-04-2007 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 17 (Φεβρουάριος 2007)



Ψηφιακή Κάμερα: Pentax K10D Διάθεση: Multirama Τιμή: 999

Σίγουρα όχι μια κοινή φωτογραφική,με αισθητήρα "Μαμούθ" στα 10,2 Mpixels, που μπορεί να συγκριθεί στα ίσα μόνο με αυτόν της Sony dSLR A1000. Επίσης έχει αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού και στο σώμα, αλλά και στο σημαντικότερο μέρος της, στον φακό. Τέλος στη συσκευασία περιλαμβάνεται βάση στήριξης, εξτρά μπαταρία, και κάρτα μνήμης 2GB.

Ψηφιακή Βιντεοκάμερα: Panasonic VDR-D150 Διάθεση: Multirama Τιμή: 399

Μια σύγχρονη βιντεοκάμερα με μέσο εγγραφής το Mini-DVD! Έχει οθόνη 2,5 ιντσών με σταθεροποιητή εικόνας, επεξεργαστή εικόνας Pure Color Engine, γράφει σε κάρτες SD, σύνδεση με το PC μέσω USB, αναλογική έξοδο για προβολή σε TV, και μεγάλο οπτικό ζουμ στα 30x!

Κινητό Τηλέφωνο: Sony Ericsson Z610i Διάθεση: Sony Ericsson Hellas Τιμή: 297

Ένα κινητό σχεδιασμένο για να τραβά τα βλέμματα! Το περίβλημα του καθρεφτίζει τα πάντα αλλά δεν εντυπωσιάζει τόσο όσο η "κρυμμένη" του οθόνη OLED που δεν φαίνεται μόνο παρά όταν έχετε κλήση ή μήνυμα. Στα επιπλέον του έχει κάμερα 2 Mpixels, 3G (δηλαδή 2η κάμερα), υποδοχή καρτών μνήμης Memory Stick M2, και Bluetooth.

Ποντίκι Laser: Microsoft Habu Διάθεση: Πλαίσιο Τιμή: 64,90

Το πρώτο mouse της εταιρείας που απευθύνεται σε Gamers. Με τεχνολογία Laser και ανάλυση στα 2000 dpi, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Προσθέστε σε όλα αυτά και τον ειδικό σχεδιασμό για να μην κουράζει, τα δύο ειδικά ρυθμιζόμενα πλήκτρα, την ειδική ροδέλα για γρήγορη σάρωση εγγράφων και τον απαλό φωτισμό (που διαθέτει ειδικά για συνθήκες χαμηλού φωτισμού) και καλωσορίστε το!

Πολυθρόνα: SATO SoundZ Chair Διάθεση: Sato Εντός Τιμή: 199