2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 31

Δημοσίευση: 10-05-2008 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 31 (Μάιος 2008)



Eneloop Batteries
Η πιο αργή Επαναφορτιζόμενη


‘Η αλλιώς η μπαταρία του 21ου αιώνα όπως την λανσάρει η κατασκευάστρια εταιρία Sanyo.
Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι μπορούν να
χρησιμοποιηθούν απευθείας μετά την αγορά τους
(έρχονται δηλαδή φορτισμένες) και αποφορτίζονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από τις «κοινές»
επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι αν αποφασίσετε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και ένα χρόνο μετά, η μπαταρία θα βρίσκεται στο 85% της ωφέλιμης ισχύος της. Σε αυτά προσθέστε ανταγωνιστική τιμή και ελαφρώς πιο αυξημένη ισχύ και έχετε ένα πολύ καλό πακέτο. Ψιτ, φορτίστε τις που και που...

Πηγή: e-shop
Τιμή: 13,85 Euro

Ρομπότ Lego Mindstorm NXT
Το μέλλον είναι εδώ

Το απόλυτο must-have των παιδικών μας χρόνων: Ρομπότ το οποίο περπατάει, αναγνωρίζει εμπόδια, χρώματα, αγγίζει, ακούει, μιλάει και πολλές πολλές άλλες λειτουργίες προγραμματιζόμενες χάρη στον NXT controller που διαθέτει, συνδυασμένες με τα τουβλάκια LEGO.  Ουσιαστικά οι λειτουργίες και οι δυνατότητες οι  οποίες διαθέτει είναι πρακτικά άπειρες, διότι μπορείτε να συνδυάσετε με πολλούς συνδυασμούς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο NXT controller το περιβάλλον μέσω των αισθητήρων και να τους προγραμματίσετε ανάλογα. Μήπως μπορεί να μου φέρεικάποιος τις παντόφλες?

Πηγή: Panabook
Τιμή: 350,99 Euro 


Dell Inspiron
Η χρωματιστή πλευρά

Η Dell πλέον αποφάσισε να μην σνομπάρει τη λιανική πώληση στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη διάθεση των laptop της. Το μοντέλο 1525 λανσάρεται με χρωματιστές προσόψεις (πράσινο, μαύρο, φούξια, ροζ, μπλε, γκρί, άσπρο και κόκκινο) που δίνουν έναν εύθυμο τόνο και ξεφεύγουν από τα μουντά πολυφορεμένα χρώματα των απλών laptop. Με τα πολύ καλά τους χαρακτηριστικά καθώς και
την ποιότητα που διακρίνεται πίσω από το brand name Dell, είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση, δεδομένου πάντα και της τιμής.

Πηγή: Multirama
Τιμή: 828,99 Euro

DViCO TViX HD M-6500A
HD Quality τώρα

Το πιο ολοκληρωμένο μηχάνημα αναπραγωγής HD quality υλικού. Με υποστήριξη Η264 (MKV support), HDMI 1.3, AVC &  HD, FLAC support, ενσωματωμένο LAN support (wireless lan optional), S-ATA support καθώς και USB 2.0 Host, είναι βέβαιο ότι μπορεί άξια να διεκδικεί το θρόνο της πιο ολοκληρωμένης συσκευής για HD playback.Όλα αυτά βέβαια εξυπακούεται ότι έχουν και Full HD 1920 * 1080p. Μήπως είναι καιρός να αγοράσετε την 52’’Full HD που θέλατε?

Πηγή: Pixmania
Τιμή: 407 Euro

Funai Φορητό DVD Player  DVP  6051 
Ο φορητός παίκτης


Το εν λόγω φορητό player ξεχωρίζει από τα συμβατικά:Εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής dvd, divx, την μεγάλη οθόνη των 8.4’’και τον ενσωματωμένο δέκτη TV, διαθέτει και 8-bit κονσόλα παιχνιδιών ενσωματωμένη!
Όταν λοιπόν βαρεθείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες, παίξτε και ένα παιχνιδάκι...

Πηγή: Perfectshop
Τιμή: 239 Euro