2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Πνεύμα Αντιλογίας 30

Δημοσίευση: 12-04-2008 - Στήλη: Πνεύμα Αντιλογίας - Τεύχος: Τεύχος 30 (Απρίλιος 2008)



  • Ωραία η πόλη σας -γράφει το e mail που έλαβα- αλλά μας ζήτησαν 35 ευρώ για δωμάτιο χωρίς τουαλέτα. Και γιατί παρακαλώ δεν κατουράγατε κατευθείαν στον Άραχθο;
  • Έτσι και αλλιώς να μολύνονταν ο Αμβρακικός περισσότερο από όσο είναι αποκλείεται. Ο οποίος Αμβρακικός, αγαπητό μου πνεύμα -  λίγο οι πολίτες, λίγο οι σύλλογοι, λίγο οι πολιτικοί,- νιώθει ξανά τη στοργή των ανθρώπων που τον είχαν εγκαταλείψει στη μοίρα του.
  • Αυτά, φαίνεται, θα είχε υπόψιν της η  Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών και κάλεσε σε συνάντηση στη Φτέρη τους ξενοδόχους επιχειρηματίες της μέσης κοιλάδας του Αράχθου για να συζητήσουν για την σωστή ανάπτυξη της περιοχής προκειμένου να μην μας φεύγουν οι τουρίστες λόγω έλλειψης w.c.
  • Όσο δε για την "κάτω κοιλάδα του Αράχθου",  το γνωστό πολύπαθο Τρίγωνο,  η δημόσια δέσμευση του αντιδήμαρχου κ. Χρηστούλη για άμεση συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο μετρά ήδη 160 ημέρες...161 ημέρες...162 ημέρες...Για να μην πούμε του δημάρχου που μετρά κάτι χρόνια...
  • Η τιμή του αργού πετρελαίου υποχώρησε περισσότερο από 2 δολάρια μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του αγωγού στο νότιο Ιράκ και της εξαγωγής πετρελαίου από το λιμάνι της Βασόρας και έτσι το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Άρτας ξεκίνησε πάλι τη λειτουργία του, που σου θυμίζω αγαπητό μου πνεύμα, παρέμεινε κλειστό από τον Ιανουάριο, λόγω του υψηλού κόστους θέρμανσης.Αν δε με την εκλογή Ομπάμα, αποχωρήσουν οι Αμερικανοί από το Ιράκ, προβλέπω, αγαπητό μου πνεύμα, τον προσεχή χειμώνα, να λειτουργεί το κολυμβητήριο επί εικοσιτετραώρου βάσεως.
  • Στο χαμηλό ποσοστό του 25% , διαβάζω αγαπητό μου πνεύμα, ότι φθάνει η απορρόφηση των πιστώσεων του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου.  Αφού δεν φτιάχνουν δρόμους τουλάχιστον ας μάθουν υπολογιστές  θα σκέφτηκε η Ευρωπαική Ενωση και αποφάσισε να συγχρηματοδοτήσει το πρόγραμμα για την Κατάρτιση Αιρετών Εκπροσώπων Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών».
  • Μετά από αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο δήμαρχος Πάνος Οικονομίδης θα αναλάβει ο ίδιος το ασύρματο Ίντερνετ και δεν θα αφήνει μόνο του τον Κώστα Παπαθεοδώρου να μπερδεύεται με access point και hot-spots
  • Διαβάζω στο ψήφισμα της Ανοιχτής Συνέλευσης εργατών -φοιτητών -ανέργων, με αφορμή τις απεργίες, ότι η νέα φτώχεια είναι εδώ και προπαγανδίζεται μέσα από τα δελτία ειδήσεων των ακριβοπληρωμένων γενίτσαρων δημοσιογράφων και χαίρομαι ειλικρινά, αγαπητό μου πνεύμα, που υπογράφω μια ταπεινή στήλη.

Αντίλογος

Υ.Γ. Ο τρούλος στέκεται ακόμα;