2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


www.artapress.gr

Δημοσίευση: 05-04-2007 - Τεύχος: Τεύχος 19 (Απρίλιος 2007)



 
www.artapress.gr

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρία W, δύο τελείες, μια κατάληξη gr και η λέξη Artapress. Όπως
καλά καταλάβατε η ArtaPress ανοίγει τα πολύχρωμα φτερά της στο ψηφιακό σύμπαν, περνώντας με κόκκινο (λογότυπο) στις λεωφόρους του Διαδικτύου. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτή η αναμενόμενη κίνηση -και απο εμάς και από τους αναγνώστες μας- γιατί το Freezine αυτό, οφείλει την ύπαρξή του στην ιδέα του μοντέρνου και του προσεγμένου ένυπου που έλειπε από την πόλη.
Έπρεπε να περάσει τόσος καιρός όσος ακριβώς χρειαζόταν για να αποκτήσει η Arta Press (και) ηλεκτρονική μορφή. Και να΄μαστε λοιπόν, εδώ φρέσκοι και διαδικτυακοί!

Βλέποντας στην οθόνη μου το site που βρίσκεται αυτήν την ώρα στα σκαριά (και θα έχει ολοκληρωθεί την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές), ονειρεύομαι όμορφες στιγμές που θα έρθουν. Ονειρεύομαι μια εξίσου ενδιαφέρουσα πορεία με το αδελφό έντυπο, με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Διαδίκτυο. Ταχύτητα, αμεσότητα, διαδραστικότητα, επικοινωνία. Ιδιαίτερα στο θέμα της επικοινωνίας, οι αναγνώστες και οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα κάθε στιγμή του 24ώρου να σχολιάζουν, να απαντάνε, να γράφουν, να "φωνάζουν" για κάθε θέμα που τους απασχολεί, πολύ περισσότερο από ό,τι θα έκαναν στέλνοντας ένα απλό email.

Με ένα κλικάρισμα θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά όλα τα τεύχη της ARTA PRESS, να κατεβάσετε τις σελίδες που ψάχνετε ή και ολόκληρα τεύχη (αν κρίνω από το πόσο γρήγορα εξαντλούνται οι εφημερίδες στα stands), να αναζητήσετε πληροφορίες για άρθρα και συντάκτες από το ηλεκτρονικό αρχείο, να προβληθείτε διαφημιστικά, να ταξιδέψετε, μέσα από links, σε ακόμα πιο ενδιαφέροντα μέρη του ψηφιακού κόσμου.

Έτσι λοιπόν, με καύσιμα τα ίδια καύσιμα(πρωτοτυπία, φαντασία και μεράκι) που πυροδότησαν την εφημερίδα ArtaPress , ετοιμαζόμαστε και για την ηλεκτρονική μας έκδοση. Προσδεθείτε και ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι.