2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 25

Δημοσίευση: 19-10-2007 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 25 (Οκτώβριος 2007)



Παιχνιδομηχανή: Microsoft Xbox 360 
Το "κουτί" της Microsoft, στη δεύτερη προσπάθεια του είναι καλύτερο από ποτέ. Έχει ενεργή παρουσία πάνω απο ένα χρόνο στην αγορά,
με αρκετούς αξιόλογους τίτλους. Με 3 Πυρήνες στα 3,2GHz, σκληρό 20GB επεκτάσιμο, και ασύρματο σετ ακουστικών και on-line υπηρεσίας, είναι η πιο αξιόλογη προς στιγμήν, εμπειρία Hi-Definition. Μαζί, δώρο και ένα παιχνίδι.

Διάθεση: Multirama
Τιμή: 349



MP3 Player: iPod Classic 160GB
Το απόλυτο σε ντιζάιν (και πωλήσεις) Mp3 Player, ήρθε ανανεωμένο! Με άκομα πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί (για ενα φιλικότερο περιβάλλον) σε 5 χρώματα. Ως απόγονος του iPod Video, έχει καλυτερης  ανάλυσης οθόνη, και πολυ μεγαλυτερο χώρο:
Ξεκινάει από 80, φτάνοντας έως 160GB.

Διάθεση: Multirama
Τιμή: 386  (160GB)



HS-DVD  Recorder: LG RC 288
Εάν στο σαλόνι σας έχετε μια ζούγκλα καλωδίων εικόνας και ρεύματος λόγω πολλών συσκευών συνδεδεμένων στη τηλεόραση, ήρθε η στιγμή
να πάρουν..πόδι! Η συσκευή αυτή, όσο μπορεί να χαρακτηριστεί αναλογική, άλλο τόσο δείχνει την ψηφιακή της φύση:
Αναγνώστης/Εγγραφέας κασσετών VHS, DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής και ταινιών DviX/xVid με ελληνικούς υπότιτλους.

Διάθεση: Multirama 
Τιμή: 279



USB Μετατροπέας Βινυλίου σε Μp3
Είστε λάτρης της αναλογικής τεχνολογίας, αλλά φοβάστε λόγω φθοράς, μη χαλάσουν τα βινύλια σας; Με αυτόν τον μετατροπέα, είναι πανεύκολο να σώσετε τη συλλογή σας πριν την φάνε..οι αράχνες!  Συνδέεται σε μια ελεύθερη θύρα USB, έχει ειδικό λογισμικό εγγραφής (σε mp3 ή Wav), υποστηρίζει όλους τους τύπους ταχυτήτων βινυλίου, καθώς και άφθονες ειδικές λειτουργίες. Συμβατό με PC,Mac,Linux.

Διάθεση:  ouaou.gr
Τιμή: 220


Ψηφιακό Set-Top-Box: AVERMEDIA AVER TV BOX DVB-T STB-7
Ίσως η πληρέστερη ψηφιακή καρτα τηλεόρασης και βίντεο της αγοράς. Λάβετε σήμα από καλώδιο κεραίας τηλεόρασης UHF, σήμα βίντεο VGA / Composite / S-Video, και οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας! Επίσης λειτουργεί αυτόνομα και  με τον υπολογιστή κλειστό, ενώ συνδέεται με κονσόλες οποιασδήποτε γενιάς με την καλύτερη δυνατή ανάλυση.

Διάθεση: E-Shop.gr
Τιμή: 133