2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Gadgets 24

Δημοσίευση: 07-09-2007 - Στήλη: Gadgets - Τεύχος: Τεύχος 24 (Σεπτέμβριος 2007)



Ρολόι καταπολέμησης Ροχαλητού: True Sleep
Εάν ροχαλίζετε μέσα στον ύπνο, και ενοχλείτε τους άλλους, τότε υπάρχει μια ασφαλής λύση!Φορέστε αυτό το ρολόι κατά τη διάρκεια του ύπνου, και δεν θα ξαναενοχλήσετε κανένα.Μέσω του μικρόφωνου που διαθέτει, συλλαμβάνει τον ήχο του ροχαλητούκαι στέλνει ηλεκτρονικούς παλμούς έτσι ώστε να γυρίσετε πλευρό χωρίς να το καταλάβετε.Διαθέτει 2 επίπεδα έντασης του παλμού και έχει αυτονομία 8 ώρες.

Διάθεση: ouaou.gr 
Τιμή: 24.95

Εξωτερική μπαταρία MP3: TRUST PW-2882P FOR IPOD
Σας έμεινε το iPod πάλι από μπαταρία; Κανένα πρόβλημα! Επεκτείνετε έωςκαι 4 φορές την αυτονομία του με αυτήν την μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Ενναλακτικά, μπορείτε και να το φορτίζετε, ενώ είστε στο δρόμο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Διάθεση:  Ε-Shop.gr
Τιμή: 28.33

Camera για PSP: Sony Go! Cam
Έχουν βγεί αρκετά αξεσουάρ για το PSP, όμως κανένα μέχρι στιγμής που να βοηθάει και να αλληλεπιδρά στα παιχνίδια. Αυτή όμως η κάμερα κάνει και τα δύο, για την ακρίβεια τρία πράγματα: Φωτογραφίζει (στα 1.3 Megapixels), τραβάει βίντεο (σε κωδικοποίηση H.264), και είναι χρήσμη σε παιχνίδια τύπου EyeToy σαν του PS2. Και μάλιστα σε λογική τιμή.

Διάθεση: Sony Hellas
Τιμή: 49.90

MP3 Player: Creative Zen Stone Plus
Η αγορά των Mp3 έχει κατακλυστεί από κάθε είδους players.Πολλοί αναζητούν κάτι φτηνό για τις βασικές ανάγκες αλλά δυστυχώς καταφευγουν σε κινέζικες, συνήθως, απομιμήσεις.Εάν θέλετε κάτι φτηνό, επώνυμο και αξιόπιστο στα 2GB, το βρήκατε! Είναι επίσης πολύ ελαφρύ, παίζει ραδιόφωνο, και διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Διάθεση: Multirama
Τιμή: 69

Ραδιόφωνο USB:Avermedia Radio USB 
Δεν μπορείτε να αποχωριστείτεμε τίποτα το ραδιόφωνοόπου και αν βρίσκεστε; Σας αρέσει να γράφετε εκπομπές; Τότε απλά βάλτε το σε μια USB θυραενός PC ή Laptopκαι τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει αυτό.Μικρό και πρακτικό,μεταφέρεται παντού εύκολα.Επίσης γράφει εκπομπέςσε κωδικοποίηση MP3.

Διάθεση: Πλαίσιο
Τιμή: 20