2005-2012, ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α'
Σας ευχαριστούμε
ΑRTA PRESS


Διαρκής... Αναγέννηση

Δημοσίευση: 02-08-2007 - Τεύχος: Τεύχος 14 (Νοέμβριος 2006)



Διαρκής... Αναγέννηση

Του HΛIA ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική για την Αναγέννηση. Κάνοντας μια ανασκόπηση των προηγούμενων χρόνων θα μπορούσαμε να πούμε ότι περνώντας δια πυρός και σιδήρου βιώσαμε συναισθήματα έντονα και φθάσαμε στην ευχάριστη θέση η Κυριακή να είναι ταυτισμένη με την Αναγέννηση.

Η φετεινή χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα, χωρίς προετοιμασία, απέδειξε ότι οι ομάδες πρέπει να στηρίζονται στο πάθος και στην αγωνιστικότητα των παικτών της πρωτίστως και δευτερευόντως σ’ όλα τ’ άλλα στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας.
Στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα έδειξε στοιχεία που γεννούν προσδοκίες πολύ μεγαλύτερες του κλίματος που προηγήθηκε. Γρήγορα όμως επανήλθε στην πραγματικότητα η οποία είναι πιό σκληρή από την επιθυμία και πιο γυμνή από το προσδόκιμο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό χαιρόμαστε τα δίωρα της Κυριακής. Γιατί αποτελούν γι’ αυτούς που μπορούν να φιλοσοφήσουν μια αντανάκλαση της ίδιας της ζωής.Πόσο κοντά βρίσκεται η κόλαση με τον παράδεισο! Πόσο κοντά η επιτυχία με την αποτυχία!
Η ομάδα μας, με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, ευελπιστούμε να αποδείξει ότι για μια επιτυχημένη πορεία τα καθοριστικά στοιχεία είναι η θέληση, το ταλέντο, η οργάνωση, και η συμμετοχή των ανθρώπων.

Συστατικά που θα πρέπει να να υπάρχουν για να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια για την επίτευξη ενός στόχου-οράματος που έχει να κάνει με την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή.
Για να μπορέσουμε ν’ απολαύσουμε κάποια στιγμή μια ομάδα που διαρκώς θα υπάρχει και διαρκώς θα αναγεννάται.

Βασικό στοιχείο όμως αποτελεί η συμμετοχή των οικονομικών παραγόντων. Παραγόντων που θα παρέχουν την κατάλληλη χρονική στιγμή την οικονομική διευκόλυνση, έσι ώστε η ομάδα να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις της.

Είναι σαφές ότι δεν γνωρίζαμε, επειδή τα τόσα χρόνια απουσίας μας στέρησαν την δυνατότητα εμπειρίας στη λειτουργία επαγγελματικού σωματείου στις αρχές του 21ου αιώνα. Τώρα όμως υπάρχει η εμπειρία, η γνώση, η διάθεση καθώς και οι απλοί άνθρωποι που μπορούν να προστρέξουν και να βοηθήσουν στα απλά και στα σύνθετα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα.
Με την ιδιότητα λοιπόν του φιλάθλου του ποδοσφαίρου και της Αναγέννησης, του γονέα, του υπεύθυνου των Ακαδημιών της Αναγέννησης καθώς και του μέλους του Δ.Σ. της Αναγέννησης, καλώ τους παράγοντες της περιοχής μας, πολιτικούς και οικονομικούς, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε τους αθλητικούς χώρους και τις υποδομές που θα εξασφαλίσουν την συνέχεια της ύπαρξης του συλλόγου.

*Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
είναι μέλος του Δ.Σ. της Αναγέννησης